Bsone
Image default
Aanbiedingen

JEE-O

JEE-O is een prachtig Nederlands designmerk. Het ontstond met het ontwerp van een vrijstaande douche. Bij JEE-O staat design voorop. Het merk is robuust, verfrissend, gedurfd en exclusief. Opgericht in 2004. JEE-O is inmiddels een grote, internationale speler. Met diverse collecties. Deze collecties bevatten onder andere douches, kranen, baden, waskommen en spiegels. JEE-O gebruikt hoogwaardige materialen. De douches zijn van RVS. De waskommen en baden van DADOquartz. De combinatie van hoge kwaliteit en gedurfd Nederlands design maakt JEE-O uniek. Zoek je bijzondere design douches en kranen? Lees verder en ontdek wat JEE-O te bieden heeft.

 

JEE-O wastafelkranen

JEE-O transformeert de conventionele wastafelkraan in een waar kunstwerk. Door de grenzen van standaardontwerp te doorbreken, biedt JEE-O een reeks aan unieke wastafelkranen. Hun collectie omvat innovatieve wandkranen met onderscheidende uitlopen. Zo kun je kiezen voor een bijzonder model wandkraan met een apart uitloop die ze ook in alle Rituals winkels gebruiken. Van elegante, slanke mengkranen tot zowel lage als hoge modellen, JEE-O biedt voor elke smaak iets bijzonders. Voor degenen die waarde hechten aan zowel design als hygiëne, zijn de sensor kranen van JEE-O een perfecte keuze. Stijlvol, praktisch, en een toonbeeld van moderniteit.

 

Badkranen

Met de trend van vrijstaande badkuipen, biedt JEE-O een stijlvolle oplossing. Dit doen zij met het assortiment aan vrijstaande badkranen. Aangezien traditionele muurkranen hierbij niet altijd een optie zijn. De handtekening van JEE-O is duidelijk zichtbaar in deze badkranen. Dankzij deze kranen vult je bad zich snel met water. Waardoor comfort en efficiëntie hand in hand gaan. Bovendien, met de diverse lijnen van wastafelkranen, biedt JEE-O de mogelijkheid om een consistente stijl door je hele interieur heen te voeren.

 

Het ultieme genot van een JEE-O buitendouche

Na een warme dag is niets zo verfrissend als afkoelen onder je buitendouche. Voel de koele stralen over je huid glijden. Net alsof je in een tropisch oord bent. Dit is wat een JEE-O buitendouche je brengt. JEE-O staat bekend om zijn buitendouches. Ze zijn vrijstaand. Perfect voor plaatsing in je tuin. Wat JEE-O’s buitendouche uniek maakt? Het biedt ook warm water. Ideaal voor de koudere dagen. Zo geniet je altijd van een aangename douche.

JEE-O’s buitendouches komen in verschillende kleuren. Zwart is een optie. Met variaties als gun metal. Of hammercoat mat zwart. Overweeg je de ‘JEE-O 365’? Een vorstvrije optie voor je buitendouche. Hiermee gebruik je de douche het hele jaar door. Zonder winterdemontage. Ideaal voor je immuunsysteem. En voor huizen in warmere oorden? Dan is ‘JEE-O 365’ overbodig.

 

Geef jouw badkamer een upgrade met JEE-O

Verken het unieke aanbod van JEE-O bij Badkamervoorjou.nl en voeg een dimensie van luxe en stijl toe aan je badkamer. De collectie van JEE-O, bekend om zijn duurzaamheid, elegantie en geavanceerd design, wacht op jou. Duik in de wereld van JEE-O op onze site en laat je inspireren door de diversiteit van hun producten. Met JEE-O kun je jouw badkamer omtoveren tot een oase van luxe en functionaliteit.

https://badkamervoorjou.nl/