Bsone
Image default
Alarmsysteem

Met Video Content Analyse uw winkel optimaliseren

Met Video Content Analyse kunt u snel verdachte signalen oppikken en op die manier direct handelen. De slimme software communiceert met uw beveiligingscamera’s en weet afwijkende zaken te signaleren. Dit stelt u, samen met het bedrijf Recpoint, zelf in. U bepaalt dus wat verdacht of afwijkend is waardoor de software waarschuwingen moet afgeven. Naast deze slimme beveiligingstechniek, is Video Content Analyse ook zeer geschikt om uw winkel te optimaliseren. Het systeem is bijvoorbeeld intelligent genoeg om drukke plekken te herkennen. Ook ziet het wat de meest voorkomende route in uw winkel is. Waar gaan mensen het liefst naartoe en wat trekt hen aan? De software maakt een analyse, waardoor u bepaalde zaken gemakkelijk aan kunt pakken. Hierdoor verhoogt u de winkelervaring van uw (potentiële) klanten en kopen zij gemakkelijker uw producten.

Met muziek de winkelervaring verhogen

Recpoint is niet alleen dé professional op het gebied van Video Content Analyse. Het professionele team adviseert u tevens graag over achtergrondmuziek. U zult misschien denken: is dit nu echt nodig? Ja, want het kan de winkelervaring van uw doelgroep een stuk aangenamer maken, waardoor men sneller een aankoop doet en langer blijft winkelen. Harde rockmuziek in een dure interieurwinkel is bijvoorbeeld niet zo’n goed idee. Het is dan verstandiger om te kiezen voor klassieke muziek op een lagere volumestand. In een wijnhandel is er ooit een onderzoek gedaan naar het effect van achtergrondmuziek. Het bleek dat er veel dure flessen wijn werden verkocht bij het afspelen van klassieke muziek. Wilt u dit effect ook behalen? Recpoint helpt u graag!

Maak kennis met het vriendelijke team

Wilt u meer weten over de mogelijkheden wat betreft beveiliging of bedrijfsoptimalisatie? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de professionals van dit bedrijf in Nijkerk, niet ver van Amersfoort. Zij staan direct voor u klaar om u verder te helpen.

https://recpoint.nl/