0

Blijven werken aan de duurzame inzetbaarheid van medewerkers

Duurzame inzetbaarheid is niet alleen voor medewerkers van groot belang, ook organisaties hebben er baat bij. Als werknemer is het verstandig om te blijven werken aan je inzetbaarheid om een aantrekkelijke werknemer te blijven. Inzetbaar zijn houdt in dat jouw talenten aansluiten op de eisen die de werkgever aan zijn medewerkers stelt. Coaching helpt jou hierbij op het gebied van zelfreflectie en ontwikkeling. Voor een coach ga je naar loopbaanadviesbureau Focus. Hier vind je diverse innovatieve programma’s voor duurzame inzetbaarheid. Deze expert stimuleert om het beste uit jezelf te halen. In dit traject krijg je inzicht in jezelf en in je huidige werksituatie. Bij Focus kun je ook kiezen voor de hulp van een e-coach, die 24/7 bereikbaar is. Deze online loopbaancoach beantwoordt al jouw loopbaanvragen.

Hulp van een loopbaancoach voor zowel medewerkers als managers

Kies voor een coachingstraject dat geschikt is voor managers en medewerkers. De loopbaancoach van Focus richt zich op de duurzame inzetbaarheid van verschillende medewerkers. Zij helpen je inzicht te krijgen in jouw capaciteiten en gaan aan de slag om de mogelijkheden binnen jouw organisatie helder te krijgen. Ook hebben medewerkers en managers toegang tot een Loopbaanportaal, waar allerlei instrumenten en tests beschikbaar zijn. Hierdoor ontdek je welke functies bij jou passen! Focus biedt twee verschillende coachingstrajecten: executive coaching en performance coaching. Het eerste traject helpt managers met het maken van de juiste keuzes. Het tweede traject is gericht op medewerkers. Medewerkers krijgen door dit traject meer inzicht in hun eigen situatie.

Beter aan het werk met hulp van een loopbaancoach

Ben je een lange tijd ziek geweest? En wil je nu weer aan het werk, maar wil je hier hulp bij? Schakel dan de hulp in van Focus. Focus is een landelijk loopbaanadviesbureau dat zich richt op duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Jouw loopbaancoach helpt je naar een nieuwe baan. In dit project hervind je jouw vertrouwen. Op basis van jouw vaardigheden en wensen bepalen de adviseurs welk soort werk voor jou geschikt is. Ook neem je deel aan trainingen en workshops, waar je leert hoe je presenteert en hoe je een netwerk opbouwt. Als je een geschikte baan hebt gevonden gaat de coaching van Focus door om ervoor te zorgen dat je die baan ook vasthoudt.