0

Een BHV herhalingscursus volgen zorgt ervoor dat u uw geheugen opfrist

Heeft u in het verleden uw BHV behaald? Dan is het u waarschijnlijk niet ontgaan dat u verplicht bent om eens in de zoveel tijd de stof te herhalen. Een BHV herhalingscursus zorgt ervoor dat de kennis in uw geheugen gegrift blijft zitten en dat u ook de vaardigheden onder controle blijft houden. Omdat u een erg belangrijke taak heeft bij bedrijfsongelukken, is het van enorm belang dat u regelmatig herhaalt wat u moet doen in welke situatie. Zo bent u klaar om te hulp te schieten, mocht een nare situatie zich voordoen.

De cursussen bestaan uit voorbeelden uit de dagelijkse praktijk

Wanneer u op zoek bent naar een adres voor het volgen van een BHV herhalingscursus, gaat u het liefst naar een professionele organisatie. BHV Zuid-Holland is een specialist in bedrijfshulpverlening. Zij beschikken over een uniek trainingscentrum in Den Haag, van waaruit zij diverse eerste hulp- en brandsituaties behandelen. De cursussen worden voornamelijk gegeven door ambulancemedewerkers en brandweermannen, wat hen de mogelijkheid biedt om voorbeelden te geven van hun dagelijkse ervaringen uit de praktijk. De BHV herhalingscursus zorgt voor een opfrissing van uw geheugen. Ook doordat de inhoud van de cursus regelmatig verandert, is het verstandig om eens in de zoveel tijd bij te scholen. Enkele cursussen die bij hen gegeven worden, zijn:

  • Een ploegleider BHV training
  • Een EHBO Herhaling
  • Een kinder EHBO Herhaling

Bezoek de website van de specialist

Zorg dat u niet voor verrassingen komt te staan en volg een BHV herhalingscursus. Deze cursus biedt u handvaten om zowel op als buiten de werkvloer goed te kunnen handelen, mocht er eerste hulp gevraagd worden. U kunt uzelf eenvoudig aanmelden voor de cursus van BHV Zuid-Holland door een bezoek te brengen aan hun website. Hier vindt u de benodigde informatie over de inhoud van de cursus en de hieraan gelieerde voorwaarden. Indien u nog vragen heeft, neemt u eenvoudig contact op met de medewerkers van deze professional.

https://www.bhvzuidholland.nl/