Bsone
Image default
Banen en opleidingen

Een interim inkoper is de blijvende oplossing voor een tijdelijk inkoopprobleem

Gaat er binnenkort een project binnen uw bedrijf van start waarvan u nu al weet dat het qua mankracht een enorm beroep zal doen op uw inkoopprofessionals? Zit u midden in een piekperiode en blijven de inkoopactiviteiten maar groeien? Dan komt u geheid handen en hoofden te kort. U zal op zoek moeten gaan naar een oplossing om uw inkoopteam de juiste ondersteuning te bieden. Door de drukte is er namelijk op uw inkoopafdeling een tijdelijk gebrek aan gekwalificeerde inkoopexpertise. Tijdelijke inkoop detachering is dan de oplossing. Door de juiste vakman of vakvrouw in te schakelen, bent u niet alleen verzekerd van een succesvolle voortgang van uw inkoopprocessen. Daarnaast sturen zij namelijk ook gecompliceerde projecten aan, zorgen ze voor begeleiding, stimuleren ze teamleden en zorgen ze voor een succesvolle afronding.

Een geschikte partner

Ziet u een interim inkoper wel zitten? Het bedrijf Insinc levert op basis van tijdelijke inkoop detachering professionals die niet alleen de grote lijnen feilloos weten uit de stippelen, maar ook de details van het vak volledig beheersen. Zij leveren professionals die op tijdelijke basis meteen bij u aan de slag gaan! En dat op ieder gewenst niveau. Of dat nu een junior interim inkoper is of een CPO: alles is mogelijk. Bovendien is de inkoop detachering mogelijk op strategisch tot operationeel niveau. De inkoop detachering professionals worden geselecteerd op basis van vier sleutelwoorden: doeltreffend, flexibel, enthousiast en coöperatief. Ook wordt er gekeken of de interim inkoper multi-inzetbaar is zodat u hem of haar al uw inkoopwerkzaamheden kunt laten doen. Op die manier rekent u altijd op een goed resultaat! Kortom, een inkoop detachering professional van Insinc geeft uw inkoop meer rendement.

Interim inkopers op elk niveau

De interim inkoper die u inzet vanuit Insinc, is toegewijd aan uw organisatie met hart en ziel. Zij selecteren hun interims namelijk niet alleen op hun professionele knowhow en expertise, maar ze moeten ook passen binnen uw organisatiecultuur en -structuur. Voor een inkoop detachering professional voor uw bedrijf neemt u eenvoudig contact met hen op!

Related posts

Schrijf je vandaag nog in bij dit uitzendbureau in Tilburg

Diepgaande loopbaancoaching volgen in Nijmegen

Een werving- en selectiebureau met een specialisatie in de Food branche