Bsone
Image default
Banen en opleidingen

Heeft u overal al naar uitzendkrachten gezocht?

Wordt er binnen uw bedrijf actief gezocht naar uitzendkrachten? En heeft u het gevoel dat u al op alle manieren naar de uitzendkrachten heeft gezocht en u toch niet de juiste kandidaten kunt vinden? Dan kan FYFF (Find Your Flex Force) u misschien uitstekend van dienst zijn. FYFF is namelijk een platform waarop het actuele aanbod aan uitzendkrachten te vinden is. Dit zijn niet alleen de uitzendkrachten van één uitzendbureau, maar van maar liefst 96 bureaus. Hierdoor is dit het grootste aanbod aan uitzendkrachten van heel Nederland. Bovendien zijn deze uitzendkrachten zelf ook door heel het land verspreid, zodat u ook vanuit Groningen of vanuit Limburg hier uw nieuwe uitzendkrachten kunt vinden.

Een grote diversiteit aan specialiteiten

Omdat zoveel verschillende uitzendbureaus hun uitzendkrachten op dit platform publiceren, is het aanbod op dit platform ook erg divers. Bureaus als STC Groep, Celmar, FlexPoint, Artiflex en Jobster maken gebruik van dit platform en bieden hier uitzendkrachten aan uit verschillende sectoren. Zoekt u een specialist uit de transport-, zorg-, agricultuur-, bouw-, ICT-, metaal- of technieksector? Wat uw wensen ook zijn; u vindt de geschikte kandidaat hier gegarandeerd. Bovendien kunt u direct contact opnemen met het bureau dat de desbetreffende kandidaat uitzendt door te bellen of mailen. Hoe sneller u dit doet, hoe groter de kans dat uw kandidaat nog beschikbaar is. Het aanbod op het platform van FYFF verandert namelijk dagelijks.

Gebruikmaken van dit platform is kosteloos

Het mooie van alles is nog dat u kosteloos gebruik kunt maken van dit platform. Als u al een poos naar uitzendkrachten heeft gezocht maar niet de juiste kunt vinden, of wanneer u regelmatig op zoek bent naar uitzendkrachten, is dit platform voor u een ideale oplossing. Desgewenst kunt u zelfs een afspraak maken met de medewerkers van FYFF. Zij komen graag bij u langs om meer te vertellen over het platform en om u te adviseren over hoe u het platform efficiënt kunt integreren in uw recruitmentproces.