0

Kies uit drie designopties voor een moderne kantoorinrichting

Bij een specialist als Brokx Projectinrichting heeft u de keuze uit drie verschillende opties voor het ontwerp van uw moderne kantoorinrichting met bijpassend kantoormeubilair. Bij het basic ontwerp krijgt u een 2D bovenaanzicht te zien, zodat u een overzicht heeft van wat u te wachten staat. Bij het medium ontwerp worden hier 3D visualisaties aan toegevoegd, zodat u zich nog beter kunt voorstellen hoe uw moderne kantoorinrichting er straks uit gaat zien. Wilt u helemaal inzichtelijk krijgen hoe uw nieuwe kantoor eruit komt te zien? Kies dan voor het luxe ontwerp, waarbij ook een fly-over filmpje of walkthrough filmpje wordt ontwikkeld. Zo krijgen u en uw medewerkers een compleet beeld van uw nieuwe werkomgeving.

Voorzie uw nieuwe kantoor van moderne kantoorinrichting

Was het altijd al uw droom om een eigen bedrijf op te starten en heeft u deze net waar gemaakt? Heeft u zelf al een prachtig pand gevonden voor uw onderneming? Met Brokx Projectinrichting voorziet u uw nieuwe kantoor van moderne kantoorinrichting met schitterend kantoormeubilair. Zo wordt uw onderneming altijd een succes! Wanneer u het juiste kantoormeubilair heeft gevonden, moet er natuurlijk ook gedacht worden aan de afwerking. Ook hiervoor kunt u terecht bij Brokx Projectinrichting. Maak een keuze uit de ruime collectie aan vloerafwerking en raambekleding. Hierbij heeft u de keuze uit vele gerenommeerde merken, zoals Desso, Dauphin en Vitra. Hiermee heeft de specialist al vele panden ingericht, waaronder de televisiestudio’s van de NTR.

Totaalpakket aan diensten voor een moderne kantoorinrichting met schitterend kantoormeubilair

Wilt u het totaalpakket aan moderne kantoorinrichting? Reken dan op de specialisten van Brokx Projectinrichting. De eerste stap van hun service is een uitstekend ontwerp. Hierbij maakt Brokx Projectinrichting gebruik van het 1,2,3 euro concept. Hiermee worden de te verwachte ontwerpkosten inzichtelijk. Samen met verschillende partijen doet de specialist er alles aan om uw ideale kantoorontwerp te realiseren. U krijgt zo een professioneel ontwerp en het belangrijkste: u bent eigenaar van het plan. Zo weet u zeker dat u de moderne kantoorinrichting krijgt die u voor ogen heeft, met het kantoormeubilair dat hierbij past. Bij deze specialist vindt u bovendien noviteiten op het gebied van zit-sta werkplekken. Neem daarom contact op met Brokx Projectinrichting voor een oriënterend gesprek waarin uw wensen worden besproken.