Bsone
0

Animatie maken?

Animatie maken? 

Stel: je hebt een product in de aanbieding. En je weet dat dit dé oplossing is waar je doelgroep al heel lang op zit te wachten. Alle productspecificaties kloppen. Je hebt een website laten bouwen, je salesfunnel is perfect geoptimaliseert en ook je online advertentie campagne en verdere marketing is perfect ingericht.

Maar om de een of andere manier haakt het merendeel van de bezoekers van je website af. Vaak al na het bekijken van één pagina. Dan is het tijd voor actie. Tijd voor een animatie maken.

Animatie video

Een animatie video is een korte video waarin de pluspunten van je product kort en overzichtelijk aan de doelgroep worden gepresenteerd. Uit onderzoek blijkt dat een animatie video op je landing page de performance sterk verbeterd. Je bezoekers blijven langer op je website en klikken vaker door. Maar het allerbelangrijkste: ze gaan sneller tot aankoop over.

Eenmalige investering, blijvend rendement

Een animatie video laten maken vergt een eenmalige investering. Wanneer je een gespecialiseerd animatiebureau inschakelt, weet je je daarna gegarandeerd van een animatie video die rendement oplevert en blijft opleveren. Zolang je de animatie video op je site blijft gebruiken, zal deze nieuwe bezoekers (helpen) overtuigen dat jouw product precies datgene is waar hij naar op zoek is. Bovendien kun je een animatie video ook op andere plekken gebruiken, bijvoorbeeld op beurzen, klantbezoeken of je sociale media. Een eenmalige investering levert je dus langdurig extra omzet op.

Makkelijke keuze

Of je nu wel of niet een animatie maken zou moeten gebruiken is dus een makkelijke keuze. De keuze voor welke animatie bedrijf je moet gebruiken is wat ons betreft een net zo makkelijke. Donker Media uit Eindhoven heeft een eigen animatie studio, eigen communicatie experts en gedreven animatoren met hart voor hun vak. Laat je overtuigen tijdens een vrijblijvende kennismaking. Bel 040-744 02 52 of mail voor een afspraak.

https://donkermedia.nl/animatie-maken/