Bsone
0

Een office 365 back-up

Een back-up maken van uw office 365 was nog nooit zo belangrijk geweest. Wist u dat het normaal niet super goed geregeld is? Microsoft bewaart slechts voor enkele maanden alle gegevens, wist ze vervolgens en maakt er een nieuwe back-up van. ‘Klinkt als een prima back-up’ zeggen veel mensen dan, maar wist u dat met het verwijderen van de oude back-up ook alle verwijderde bestanden en e-mails voor altijd verloren zullen gaan? Juist daarom is het een goed idee om de back-ups van uw office 365 te laten beheren en uitvoeren door BackupMyOffice365.nl. Met ons zult u nooit meer belangrijke e-mails en bestanden verliezen, en hoeft u zich ook geen zorgen meer te maken. Een office 365 backup laat u dus het beste regelen door BackupMyOffice365.nl.

De voordelen van een office 365 back-up

Er zijn een heleboel voordelen waarvan u kunt genieten als klant, wanneer u ervoor kiest om de back-ups van uw office 365 door ons te laten uitvoeren en beheren. Ten eerste is het dus altijd mogelijk om verwijderde bestanden terug te halen, wanneer u maar wilt. Eigenlijk zijn ze dus nooit helemaal verwijderd, maar u kunt er altijd voor kiezen om in de back-up specifiek een document of e-mail te wissen, zodat het nooit meer door iemand gevonden wordt. Met ons wordt alles gewoon langer en veiliger bewaard dan de standaard policy van Office365. Dat geeft gewoon een hoop zekerheid. Daarnaast zullen uw mails ten alle tijden beschikbaar blijven. Bij ons maakt het niet uit of u korte-termijn back-ups of lange-termijn archivering wilt, bij ons is alles altijd te vinden met de handige point-in-time functie.

Nog meer voordelen

We zijn nog niet klaar met alle voordelen noemen! We hebben ook een functie waarmee interne bedreigingen omzeild kunnen worden. Het maakt niet uit of het per ongeluk gaat of niet, maar bedrijven lijden wel vaker schade omdat medewerkers, al dan niet expres of per ongeluk, belangrijkste bestanden verwijderen. Ook wordt uw data afgeschermd voor virussen, die komen er niet bij, zelfs wanneer uw computer geïnfecteerd wordt. Malware en virussen krijgen gewoon geen kans. Tot slot voldoen we aan de regelgeving, de wettelijke.