Bsone
0

Een sieraden display stimuleert de verkoop

Met een sieraden display stimuleert u pas echt de verkopen tijdens een beurs, braderie of jaar- of weekmarkt. Want de dagen dat u eenvoudigweg uw marktkraan of stand opzette, vervolgens uw sieraden erop legt en u verzekerd was van een gestage stroom aan verkopen, zijn echt voorbij. Bij het presenteren van uw sieraden moet u opvallen tussen de vele andere sieradenverkopers die net als u ook elke beurs en elke markt of braderie aanwezig zullen zijn.

Met een sieraden display maakt u het verschil

Met een sieraden display en de twee tips in dit blog, zorgt u voor authenticiteit en een unieke stand of kraam. Al is het makkelijker gezegd dan gedaan, maar het werkt zeker. Heeft u wellicht een marktkraam of beursstand die gemakkelijk op te zetten is, een beetje conventioneel, maar eigenlijk veel weg heeft van elke andere stand op de beurs of markt waar u aanwezig bent? Als dat zo is, kan het moeilijk zijn om de verkopen te genereren die u zoekt. Daarom loont het de moeite om een stap verder te gaan

Branding staat voorop

Zelfs als u zich in het beginstadium van de oprichting van uw bedrijf bevindt, kan een beurs, markt of braderie de allereerste plaats zijn waar een potentiële klant in contact komt met uw werk en uw merk. Als de branding niet duidelijk is en niet overeenkomt met uw online aanwezigheid, uw visitekaartje en zelfs uw verpakking – blijft u niet in de herinneringen van potentiële klanten ‘hangen’. Naast een prettige manier om uw sieraden te laten zien, is een duidelijk logo of merkthema belangrijk om uw aanwezigheid op de beurs, markt of braderie bekendheid te geven.

Gerichte aandacht

Met behulp van rekwisieten kunt u uw stand marktkraam op een creatieve manier het verhaal van uw juwelenmerk vertellen. Maar pas op voor overdaad. De displays van Nova Sieradendisplays zijn vaak het meest effectief wanneer de aandacht wordt gevestigd op de producten die te koop zijn. Als er een overvloed aan rekwisieten ligt, loopt u het risico dat de aandacht voor uw sieraden verslapt. Kijk goed naar welk gevoel u wilt creëren en verwijder alles wat onnodig en teveel is en de aandacht kan afleiden.

Kijk voor ons aanbod sieraden displays op https://nova-sieradendisplays.nl/.