0

Revisie van uw stuurhuis van Mercedes, aircopomp van Opel en nog veel meer

Bij Hans de Haas auto-onderdelen kunt u onder meer terecht voor een revisie van uw stuurhuis van een Mercedes. Dat is echter lang niet de enige werkzaamheden die men voor u verricht. Zo kunt u er terecht voor alle stuurpompen, alle stuurkolommen, aircocompressoren, remtangen, dynamo’s, startmotoren, het kalibreren van een stuurkolom, probleemoplossing van stuurhuizen van andere leveranciers en revisie van een aircopomp van Opel. Naast het brede assortiment kan deze specialist u ook nog eens de volgende beloftes garanderen: garantie op alle gereviseerde onderdelen, deskundig- en resultaatgericht advies en kosteloos technisch advies. Neemt u vandaag nog vrijblijvend contact en kom langs op het bezoekadres in Oirschot.

Laat uw stuurhuis van Mercedes door de specialist repareren

Het is verstandig om langs te gaan bij de werkplaats van Hans de Haas auto-onderdelen bij defecten aan uw auto. Is er bijvoorbeeld sprake van een lekkage in uw stuurhuis van een Mercedes of komen er gekke geluiden vandaan? Bij de specialist wordt nauwkeurig naar uw stuurhuis gekeken of deze nog te repareren valt of dat het beter is om een compleet nieuw stuurhuis aan te schaffen. Na een uitgebreide test krijgt u antwoord op die vraag. Bij deze autospecialist bent u altijd verzekerd van auto-onderdelen in perfecte staat tegen een scherpe prijs. Naast revisies van bijvoorbeeld een aircopomp van Opel, kunt u hier ook terecht voor nieuwe auto-onderdelen.

Een aircopomp van Opel altijd op voorraad

Door heel België en Nederland vindt u garages met Hans de Haas auto-onderdelen. Zo is een aircopomp van een Opel altijd uit voorraad leverbaar. Dankzij het slimme inkooptraject kan deze specialist u een scherpe prijs garanderen op uw aircopomp van Opel, maar ook op een stuurhuis van Mercedes. Hans de Haas auto-onderdelen is al 25 jaar de specialist op het gebied auto-onderdelen van alle bekende merken. Daarnaast hoeft u nooit lang te wachten op de reparatie. Meestal binnen één dag kunt u weer genieten van uw auto.