Bsone
0

Zet je bedrijf in de spotlights met LED schijnwerpers

Wil je je bedrijf goed laten opvallen en zit je te denken aan buitenverlichting? Waarom overweeg je dan geen LED schijnwerpers? Deze soort verlichting kun je gebruiken om bijvoorbeeld je gevel er extra te laten uitspringen of misschien heb je wel een spandoek of paneel dat vooral ’s avonds extra aandacht verdient. LED lampen en met namen LED schijnwerpers zijn hiervoor uitermate geschikt.

 

Een conventionele schijnwerper is misschien wat goedkoper in aanschaf, maar de LED versie heeft een aantal voordelen voor je portemonnee op de langere termijn. Opmerkelijk is vooral het feit dat een LED schijnwerper wel tot 50.000 uur meegaat. In vergelijking met een halogeen schijnwerper schrik je als je hoort dat dit slechts 2.000 uur. Je kunt dus 25 keer zo lang van je LED schijnwerper genieten en hoeft in de tussentijd dus geen lampen te vervangen.

 

Zoals iedereen inmiddels wel weet zijn LED lampen een stuk energiezuiniger dan gewone lampen. Dat geldt ook voor LED schijnwerpers. Deze zijn 80 tot 85% zuiniger dan de halogeen versie. Dat merk je dus direct in je portemonnee. Ten opzicht van de gasontlading schijnwerper springen ze er iets minder uit, maar zijn nog altijd 40 tot 50% zuiniger. Toch een flinke besparing.

 

LED schijnwerpers zijn te combineren met bewegingsmelders en schermsensors. Zo kun je het gebruik van de verlichting precies aanpassen aan je wensen en zijn deze LED lampen een interessante toevoeging voor je bedrijf. Zo kun je de lampen met een sensor laten reageren op beweging als extra veiligheid rondom je pand of je reclamebord extra uitlichten zodra het begint te schemeren.

 

Al met al voldoende redenen om te kiezen voor LED schijnwerpers en voor de kosten hoef je het inmiddels ook al niet meer te laten.

https://leds-depot.nl/led-armaturen/led-schijnwerpers-ip65.html