Bsone
Image default
Dienstverlening

Hoogwaardige gevelplaten voor een snelle en flexibele constructie

Bent u aan het klussen geslagen en wilt u graag kwalitatief hoogwaardige gevelplaten voor een goede afwerking in het gebouw? Maak dan eens kennis met MAGOXX. De platen die zij aanbieden zijn de perfecte oplossing voor een snelle en flexibele constructie. Deze zijn inzetbaar voor meerdere doeleinden. Niet alleen als gevelplaat, maar ook voor binnenwanden, vloeren, (valse) plafonds, gevelbekleding en kanaalafdekkingen. Bovendien is het een duurzame oplossing en zijn de platen gemaakt van hoogwaardige producten.

Gevelplaten gemaakt van recyclebaar materiaal

De MAGOXX Plaat is een hoogwaardige magnesiumoxide (MgO) -product en is uitstekend te gebruiken voor nieuwbouw-, renovatie- en restauratieprojecten. Dit brandwerende bouwmateriaal biedt u veiligheid, maar daarnaast beschikt u nog steeds over ontwerpvrijheid. Naast dat het materiaal van de gevelplaten brandwerend is, zijn ze gemaakt van recyclebaar materiaal. Tijdens de productie hiervan heeft het bovendien een minimale CO2-uitstoot. Dit maakt het tot een uiterst innovatieve en duurzame oplossing voor uw project en daarnaast draagt u een steentje bij aan een groene toekomst. U werkt de platen in het gewenste gebouw af met elk gewenst soort laminaat zoals hout, steen of kunststof. Wilt u de platen plaatsen in zeer vochtige omgevingen? Geen probleem. Ook daar zijn ze bijzonder doeltreffend en heeft u geen last van schimmels of insecten. Zij ontwikkelen de platen op basis van drie elementen die onmisbaar zijn in moderne bouwtechnieken, namelijk:

  • Slim: aangezien het licht van gewicht is en zij de platen construeren volgens de maten die u aangeeft.
  • Brandvertragend: waardoor de veiligheid van uw constructie gewaarborgd blijft.
  • Ecologische: zodat u op een ecologische manier kunt bouwen met gevelplaten.

Kies uit vier verschillende maten

De MAGOXX Platen zijn verkrijgbaar in vier verschillende maten afhankelijk van de toepassing. Denk hierbij aan toepassingen zoals vloeren, plafonds, binnenmuren, gevels of hittesystemen. Neem voor meer informatie contact met hen op en laat u informeren over de geschikte gevelplaten voor uw project.

https://magoxx.com/