0

Laat meerdere video’s tegelijk zien op de videowall

De videowall is een unieke oplossing van Digital Signage Store. Deze expert heeft een systeem ontwikkelt waarbij meerdere flat panel displays of projectoren worden voorzien van data en video signalen. Wij bieden maatoplossing zodat u precies kunt aangeven welke videowall oplossing het beste bij uw doeleinden past. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om de videowall te voorzien van bezel of audio. Of kies uit een of juiste meerdere video inputs, de mogelijkheden zijn eindeloos. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden van deze unieke oplossing? Lees dan gerust verder en ontdek het.

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van de videowall

De videowall biedt de mogelijkheid om de verzameling beeldschermen als een groot scherm te gebruiken of juiste alle individuele schermen los te gebruiken. De toepassingen van de videowall monitor, processor, software en controller zijn ontzettend groot waardoor u kunt blijven ontdekken. U kunt zowel Picture-in-Picture (PIP) als Picture-aside-Picture (PAP) outputs toepassen. Het is ook heel begrijpelijk als deze termen u niet zo veel zeggen. Daarom is het mogelijk de videowall te bekijken in de showroom van Digital Signage Store. Hier krijgt u een duidelijk beeld van de displays, controllers, werking van de software en processors.

Ontvang deskundig advies

Als u langs bij de showroom komt, leggen de experts van Digital Signage Store u graag de diverse doeleinden van de videowall uit. Zij kunnen u ook voorzien van een advies en uitleggen hoe u het beste deze unieke digitale oplossing kunt inzetten. Ze stellen een vrijblijvende offerte op zodat u precies weet wat u kunt verwachten. Zo kunt u kiezen voor een 2×2 videowall smalle rand met 49 inch display voor € 6.750,- kiezen of een grotere variant met 55 inch displays. Daarnaast kan deze expert u ook helpen met een HDMI kabel, videosplitter of wandbeugelsysteem. Ga naar de website van deze expert en bekijk de mogelijkheden.

https://www.digitalsignagestore.nl
Tags: