Bsone
0

Met een medewerkersbetrokkenheidsonderzoek weet u de mening van uw personeel

Wilt u weten wat uw medewerkers echt bezighoudt? Dan is een medewerkersbetrokkenheidsonderzoek een goed idee. Kom erachter in hoeverre een afdeling gemotiveerd is, een team hun doelen behaald en of uw werknemers binnen uw hele organisatie met een fijn gevoel naar het werk gaan. Met een medewerkersbetrokkenheidsonderzoek bepaalt u zelf op welke schaal u onderzoek doet naar de werkzaamheden binnen uw bedrijf en de tevredenheid binnen de organisatie. Op die manier weet u beter wat u kunt verbeteren, waardoor u als bedrijf vooruitgaat. Focus u op hetgeen dat er echt toe doet en maak gebruik van een medewerkersbetrokkenheidsonderzoek.

Test de tevredenheid onder uw personeel met een medewerkersbetrokkenheidsonderzoek

Met Myhrsol weet u pas echt wat er speelt in uw bedrijf. Met een medewerkersbetrokkenheidsonderzoek krijgt u een compleet beeld van hoe betrokken uw personeel zich voelt bij hun werk. Met deze toepassing bent u altijd op de hoogte van wat er speelt op de werkvloer en is het eenvoudiger voor een werkgever om in te spelen op de situatie. Zorg ervoor dat de sfeer op de werkvloer optimaal is en check regelmatig met een medewerkersbetrokkenheidsonderzoek wat uw personeel van de situatie op de werkvloer vindt, zodat u zeker weet dat uw medewerkers straks weer met plezier aan het werk gaan.

Dit zijn de voordelen van een medewerkersbetrokkenheidsonderzoek

Met een medewerkersbetrokkenheidsonderzoek weet u binnen een mum van tijd hoe tevreden men is met het werk in uw bedrijf. Het onderzoekt de tevredenheid van uw medewerkers op verschillende gebieden. Zo kan een lage beoordeling van productiviteit, motivatie of ontwikkeling gelinkt worden aan ziekteverzuim of een burn-out. Hoe eerder een knelpunt opgemerkt wordt, des te eerder een werknemer geholpen kan worden. Met een medewerkersbetrokkenheidsonderzoek zorgt u voor overzicht, een eerlijke feedback van uw personeel en een betrokkenheidsgevoel. Hierdoor bent u eerder in staat om een ontevreden gevoel onder uw werknemers weg te nemen en voelen zij zich eerder gehoord, wat bijdraagt aan hun tevredenheid.