Bsone
Image default
Dienstverlening

Zet je bedrijf op de kaart met een bedrijfsfilm

Hoe kun je jouw bedrijf nu beter op de kaart zetten dan via een bedrijfsfilm? Een filmpje stelt je in staat om de kerntaken, boodschap, missie en visie van jouw bedrijf visueel te maken. Zo kun je in een paar minuten duidelijk uitleggen waar jouw bedrijf voor staat en kunnen klanten met eigen ogen zien hoe het bedrijf eruit ziet en hoe het er op de werkvloer aan toe gaat. Je geeft je klanten een kijkje in de keuken. Bij Playforward zijn ze gespecialiseerd in het maken van dergelijke video’s. Dit bedrijf heeft al voor meer dan 200 klanten door heel Nederland een bedrijfsfilm gemaakt. Denk daarbij aan bedrijven als Vtwonen, Nestlé en Toshiba. Waar je bedrijf ook zit en of het nu een klein of groot bedrijf is, deze professionals helpen je verder!

Een professionele film in een paar stappen

Bij het maken van een bedrijfsfilm komt veel kijken. Daarom is het fijn als je dit kunt uitbesteden. Bij Playforward hanteren ze een vast werkproces. Aan de hand van jouw wensen en instructies beginnen ze met een brainstorm. Hier komen de meest originele en creatieve ideeën naar boven. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een animatie video te laten maken. Op deze manier leg je in een leuke en informele video uit wat je wilt overbrengen naar de doelgroep. Dit moet natuurlijk wel passen bij je bedrijf en hier adviseren ze je dan ook graag over. Nadat er verschillende ideeën zijn ontstaan, wordt het concreet vastgelegd in een script. Als dit vaststaat gaan de opnames van start. Nadat alles op beeld staat, worden de opnames kritisch bekeken en worden de bruikbare beelden gemonteerd tot een geheel. Daarna heb je de kans om de bedrijfsfilm de beoordelen. Ben je nog niet helemaal tevreden? Dan worden er eventuele aanpassingen gemaakt en wordt de video opgeleverd.

Neem contact op met deze specialist

Heb je interesse in een bedrijfsfilm en wil je bijvoorbeeld een animatie video laten maken? Neem dan contact op met Playforward. Ze gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden door te nemen. Met een video over je bedrijf kun je impact maken op je doelgroep. Zo kun je een animatie laten maken die iets complexs uitlegt en het vertaalt naar een helder verhaal. Uiteraard wordt er gekeken naar je doelgroep en wordt de opdracht daarop afgestemd. Zo krijg je een video op maat en ben je verzekerd van het gewenste eindresultaat.

Related posts

Een architectenbureau nabij Den Bosch dat van alle markten thuis is

Droogloopmatten bestellen, doet u het beste hier!

Kies voor goede buitengevelisolatie voor uw woning in Zuid-Holland