Bsone
Image default
Electronica en Computers

Bestel een refurbished Canon PFI 1700 cartridge voor je grootformaat printer

Zoek je naar een Canon PFI 1700 cartridge voor de grootformaat printer binnen je organisatie? Dan loont het om een refurbished exemplaar te overwegen. Dit betekent dat het inktpatroon opnieuw wordt gefabriceerd. Het heeft daarmee niet de merknaam, maar wel dezelfde hoge kwaliteit die je gewend bent. Bovendien is het patroon dankzij de lange levensduur ook een zeer duurzame oplossing. Bij Plotterinkshop kun je cartridges bestellen die geschikt zijn voor verschillende grootformaat printers. Lees snel verder om te ontdekken welke printers dit zijn.

Voor welke grootformaat printers is dit type cartridge geschikt?

Je kent het wel: net wanneer je een document wil uitprinten, is de inkt van je printer op. In dat geval kun je goed terecht bij deze webshop. De Canon PFI 1700 cartridge wordt namelijk snel én gratis verzonden. De cartridge is geschikt voor de volgende printers van Canon:

  • Pro-2000
  • Pro-2100
  • Pro-4000
  • Pro-6000
  • Pro-6100

Wanneer het gewenste inktpatroon bij je bedrijf geleverd is, is het een kwestie van plug and print; je klikt de cartridge simpelweg in de printer en bent klaar om al je belangrijke documenten te printen. Het grote voordeel van het plaatsen van een bestelling bij deze webshop is dat de cartridges ook nog eens een stuk betaalbaarder en honderd procent OEM-matched zijn. Dit houdt in dat de refurbished patronen van deze aanbieder precies dezelfde kleursamenstelling hebben als de originele patronen.

Verlaag je materiaalkosten

De kosten voor materiaal, zoals een Canon PFI 1700 cartridge, zijn vaak een grote kostenpost binnen je organisatie. Een refurbished exemplaar van Plotterinkshop biedt hierin een uitstekende oplossing. In het aanbod vind je daarnaast nog veel meer inktpatronen die geschikt zijn voor zowel Canon als HP-printers. Bezoek direct de webshop, waar je eenvoudig filtert op de specifieke patronen waarin jij geïnteresseerd bent. Bij vragen kun je bovendien altijd contact opnemen met deze specialist. Je vindt de contactgegevens op de website.

https://www.plotterinkshop.com/?lang=nl