Bsone
0

Sapvasten abonnement voor verantwoord afvallen

Wil je ook op een verantwoorde manier afvallen en wil je een gezonder lichaam? Kies dan voor een nieuwe sapvasten abonnement. Met een sapvasten abonnement kan je regelmatig je lichaam reinigen en val je ook af.

Voor wie?

Een sapvasten abonnement is bedoeld voor (redelijk) gezonde mensen. Je kunt beter niet gaan sapvasten als je eet-problemen hebt, bijvoorbeeld anorexia nervosa of boulimia, als je tbc hebt gehad of kanker, bij schildklierstoornissen, bij zwangerschap, chronische leveraandoeningen, alcoholisme of suikerziekte. Bij twijfel over je lichamelijke geschiktheid maar ook als je geestelijk erg in de war bent, kun je beter eerst een arts raadplegen. Vasten is geschikt en aanbevolen, zo mogelijk ieder half jaar een weekje, voor iedereen die zijn lichaam en geest terdege schoon wil maken en tevens wat gewicht wil kwijtraken. Een sapvasten abonnement zorgt ervoor dat je gedurende een jaar op diverse momenten een sapkuur kan uitvoeren/

Wanneer en waar?

Sapvasten doe je als je eraan toe bent. Een reinigingskuur, het loslaten van afvalstoffen en eventuele emotionele ballast is een proces van motivatie, overgave en ontspanning: een proces van lichamelijk en geestelijk loslaten. Dit loslaten kan alleen als je je veilig en ontspannen voelt. Kies dus een periode uit waarin je genoeg tijd voor jezelf kunt nemen. Met een sapvasten abonnement zit je nergens aan vast, je kunt zelf de periode kiezen wanneer je de kuur uitvoert. Ook kun je er voor kiezen om sapkuut uit te voeren op vakantie. Met een sapvasten abonnement kun je de sappen van te voren bestellen en meenemen. Zo kan je het dus ook doen om een pauze te nemen van je drukke bestaan en geef je lichaam de kans op een frisse nieuwe start met een sapvasten of mildvastenkuur op een heerlijk rustige locatie net iets van huis. Lekker bewegen terwijl je lichaam zich reinigt én een heerlijke vakantie.