Bsone
0

Met duurzaam beleggen kiest u voor een betere wereld

Vindt u duurzaamheid ook erg belangrijk? Wilt u ook op een verantwoorde manier omgaan met onze planeet? Dan is duurzaam beleggen wellicht iets voor u. Tegenwoordig zijn er diverse organisaties die duurzame oplossingen bedenken voor de steeds sneller groeiende consumptiebehoefte. Optimix Vermogensbeheer N.V. beschikt over een beleggingsportfolio voor ondernemingen die op maatschappelijk verantwoorde wijze actief zijn. De betreffende ondernemingen zijn actief in het zoeken naar innovaties voor het verbeteren van het ecosysteem op aarde.

Steun de meest duurzame bedrijven

Optimix Vermogensbeheer N.V. heeft bewust geselecteerd op ondernemingen die hoog scoren op de zogenaamde Environmental, Social en Governance (ESG) criteria. Deze graadmeter toont aan dat de bedrijven uitstekend geschikt zijn voor mensen die duurzaam willen beleggen en investeren. Deze ondernemingen zijn door de vermogensbeheerder toegevoegd aan een portfolio. Dit portfolio bestaat enkel uit bedrijven die de samenleving écht vooruit helpen. Deze bedrijven hebben namelijk een positieve impact op ons ecosysteem en daarmee op ons welzijn.

Ga voor een thema dat u aanspreekt

U heeft de mogelijkheid om in de maatschappelijk verantwoorde ondernemingen te investeren. Daarbij heeft u de keuze uit twee categorieën. De eerste is Duurzaamheid & Innovatie, waarbij de focus ligt op innovaties voor productieprocessen vanuit een ecologische invalshoek. De andere categorie is Schone Aarde, waarbij het vooral draait om schone energiebronnen te vinden. Het produceren van duurzame energie staat centraal, met als doel om klimaatverandering zoveel mogelijk tegen te gaan.

Neem contact op en draag uw steentje bij

Wilt u duurzaam beleggen bij Optimix Vermogensbeheer N.V.? Dit biedt u zowel financiële als maatschappelijke voordelen. Dankzij uw investeringen bouwt u mee aan een betere toekomst voor onze planeet. Heeft u interesse in het beleggen in deze initiatieven? Dan is het raadzaam om contact op te nemen met de vermogensbeheerder. De medewerkers geven u graag informatie over de projecten die zij hebben lopen. Een van de deskundige medewerkers helpt u graag bij het uitkiezen voor een investeringsportfolio, zodat u uw steentje kunt bijdragen aan een betere wereld!