Bsone
Image default
Groothandel

Ben jij al bekend met zomerbloeiers?

Als liefhebber van tuinen voor prachtige bloemen, planten en andere elementen ben jij vast en zeker op de hoogte van het bestaan van zomerbloeiers. Hoewel deze bloeiers ontzettend veel pluspunten met zich meebrengen, is slechts een klein deel van de bevolking op de hoogte van deze toppers. Vaak denken mensen bij bloembollen aan saaie bloemsoorten, die met name in het voorjaar kunnen bloeien. Maar niets is minder waar. Zomerbloeiers zijn een goede keuze op het moment dat jij jouw tuin wilt verrijken en er een werkelijk prachtig aanzicht van wilt maken.

Dé plek voor de aanschaf van deze mooie bloeiers

Natuurlijk wil je ook graag weten waar je zomerbloeiers het best aan kunt schaffen. Een goede plek hiervoor is Bulbs4you. Deze aanbieder heeft een ontzettend uitgebreid aanbod aan verschillende soorten bloeiers. Denk hierbij aan dahlia’s, gladiolen en lelies. Alle soorten die er beschikbaar zijn, bestel je snel en eenvoudig online. Dankzij het uitgebreide assortiment kies je altijd jouw favoriete bloeier. Op het moment dat je bij deze aanbieder bestelt, zullen zij er altijd voor zorgen dat jouw bestelling zo snel mogelijk geleverd wordt. Er wordt hier tevens rekening gehouden met het moment van oogsten.

Ga voor zomerbloeiers én lentebloeiers

Je houdt van zomerbloeiers, dan vind je lentebloeiers ook helemaal het einde. Zoals je waarschijnlijk al had verwacht, zijn deze bloemplanten op het best in de lente. Deze bloembollen plant je vanaf september en kun je uiterlijk tot en met december planten. Vervolgens kun je vanaf het voorjaar genieten van de prachtige bloemen die je hebt geplant. Ook hier zijn er weer verschillende keuzemogelijkheden, zoals narcissen, hyacinten, krokussen, irissen en natuurlijk anemonen. Of je nu voor zomer- of lentebloeiers gaat, bij Bulbs4you ben je altijd aan het juiste adres. Wil je persoonlijk advies over welke zomer- lentebloeiers het beste aansluiten op jouw wensen en eisen? Neem dan gerust eens contact op met een van de deskundige medewerkers.