0

Bestel jouw drukwerk online bij deze betrouwbare copyshop

Drukwerk is een veelzijdige dienstverlening en bovendien een waar specialisme. Daarom besteed je drukwerk ook uit aan een betrouwbare copyshop die ook online diensten aanbiedt, zoals De Kopijwinkel in Utrecht. Misschien sta je aan de vooravond van je afstuderen en wil je graag jouw thesis op een mooie manier laten printen en inbinden. Of ben je misschien in verwachting en ben je al aan het kijken wat er mogelijk is op het gebied van geboortekaartjes? Wat jouw reden voor drukwerk ook is, bij De Kopijwinkel ben je altijd verzekerd van uitzonderlijke kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Zowel in grote als kleine oplagen!

Hét stappenplan bij het online bestellen van jouw drukwerk

In de huidige situatie is het alleen maar wenselijk om gebruik te maken van online diensten bij een copyshop. Jouw bestelling online plaatsen is super eenvoudig! Volg hiervoor de volgende stappen:

  • Upload het pdf-bestand dat je wilt laten printen;
  • Kies het gewenste product (bijvoorbeeld flyers en folders, wetenschappelijke posters, regulier drukwerk);
  • Beslis welke aantallen je nodig hebt en van welke opties je gebruik wilt maken;
  • Voeg het product toe aan je winkelwagen in de online copyshop;
  • Rond je bestelling af dankzij een betaling in de beveiligde omgeving van iDEAL.

Wanneer jouw drukwerk daarna gereed wordt gemeld, is het mogelijk om deze af te halen in de winkel of om deze naar het gewenste adres op de laten sturen. In verband met de maatregelen rondom COVID-19 is het wenselijk om het drukwerk op te laten sturen.

Vertrouw op de expertise van deze copyshop

Al meer dan 28 jaar is De Kopijwinkel dé online copyshop in hartje Utrecht waar je terecht kunt voor vrijwel iedere printopdracht. Grote service én goede sfeer zijn speerpunten van deze onderneming. Dit merk je niet alleen in de vestiging in Utrecht, maar ook wanneer je gebruikmaakt van de online diensten die deze copyshop aanbiedt. Bekijk de website voor de mogelijkheden of stel je vraag online.