0

Geniet van de service wanneer u zaagsel gaat kopen bij de specialist

Gedizo heeft een optimale service wanneer u zaagsel of andere producten gaat kopen. Laat u de producten verpakken in gerecycled plastic of laat u het storten in uw eigen silo? Zo heeft u er geen omkijken meer naar en kunt u zich bezighouden met waar u echt goed in bent: het verzorgen van de dieren, zodat zij zoveel mogelijk melk of vlees opleveren. Wanneer de expert uw diervoeder naar uw boerderij vervoert, houden zij rekening met verschillende wet- en regelgeving, zoals GMP-beheersmaatregelen en HACCP-criteria. Met de voeders, strooisels en warmtebronnen van dit Securefeed gecertificeerde bedrijf zit u altijd goed!

Hoogwaardige producten zoals zaagsel kopen in het hele land

Gedizo verkoopt zijn productne door het hele land. U rijdt dus niet stad en land af voor het kopen van landbouwproducten als zaagsel en voer voor uw paarden, kippen, koeien en varkens. Daarnaast zijn de hoogwaardige producten ook te koop in het buitenland. Dus heeft u plannen om te emigreren? Ook op uw boerenbedrijf in het buitenland gebruikt u de vertrouwde producten van Gedizo. Zo krijgen ook uw nieuwe dieren het beste voer, speciaal toegespitst op hun behoeften. Ook zorgt u ervoor dat de dieren op uw boerderij een comfortabel leven leiden, met de kwalitatieve strooisels en milieuvriendelijke brandstoffen voor in uw CV.

Zaagsel en voeders kopen voor het gebruik bij verschillende dieren 

Gedizo is de partner voor alle agrarische bedrijven. Geniet ook van de snelle levering door Gedizo Trading.  U koopt hier als boer dierenvoer en strooisels zoals zaagsel kunt u hier ook kopen. Dit betreft verschillende soorten vee als koeien en varkens, maar ook voor bijvoorbeeld kippen- en paardenvoer bent u bij deze professional aan het goede adres. Een ander voordeel van deze hoogwaardige voeding is dat uw dieren langer gezond blijven. Ze blijven energiek, in conditie en bouwen een betere weerstand op. De kenner heeft ook speciaal voer voor jonge dieren, die hiermee opgroeien tot sterke volwassen dieren. Kies daarom voor de expertise van een ervaren ontwikkelaar van diervoeders.