Bsone
0

Meer informatie over het productieproces van uw duurzame PET-fles

Bent u op zoek naar een voordelige PET-fles die aan al uw eisen voldoet? Dan bent u bij PET Power aan het juiste adres. Neem een kijkje bij het enorme aanbod en kies een fles die aan al uw eisen voldoet. In deze webshop vindt u naast flessen ook nog andere PET-verpakkingen, bijvoorbeeld knijpflessen, potten en pharma bottles. Elk van deze producten wordt onderworpen aan een strenge kwaliteitscontrole, zodat u gegarandeerd profiteert van een hoge kwaliteit.

Ontwerp nu zelf een PET-fles

Niet ieder bedrijf heeft behoefte aan dezelfde soort PET-fles. Om toch iedereen tevreden te stellen, heeft PET-Power een handige tool ontwikkeld waarmee u zelf kunt bepalen hoe uw PET-verpakking eruit komt te zien. Selecteer de grootte, vorm en het materiaal en plaats het eindproduct in uw winkelwagen. Deze specialist gaat vervolgens aan de slag om uw PET-fles binnen enkele werkdagen op het aangegeven adres te bezorgen. Wat wilt u nog meer?

Kwaliteitsbewaking bij het produceren van pharma bottles

Pharma bottles worden veelal gebruikt voor het bewaren van geneesmiddelen en dergelijke in de medische sector. Dit is dan ook de reden dat talloze strenge voorschriften moeten worden gehanteerd. Eén daarvan stelt dat een minimaal steriliteitsniveau moet worden behaald. Dit doet PET-Power op de volgende manier:

  1. Luchtcontrole. De luchtdruk in de cleanroom is te allen tijde hoger dan die in de omringende buitenlucht. Dit zorgt ervoor dat lucht alleen gecontroleerd de ruimte binnen kan stromen. Deze lucht wordt gefilterd met een speciale HEPA-filter, die zelfs de kleinste deeltjes buiten de deur houdt.
  2. Luchtgordijn. De machines waarin de pharma bottles worden gemaakt, zijn afgeschermd met een zogenaamd luchtgordijn. Dit gordijn zorgt ervoor dat de flessen alleen worden geblazen met gefilterde, geconditioneerde en olievrije lucht.
  3. Speciale verpakkingsmethode. Tot slot wordt het eindproduct verpakt in speciale brickpacks om de steriliteit te behouden.

 Heeft u nog vragen over de diensten van deze specialist? Neem dan contact met hen op.