0

Damverankering met een groutanker zorgt voor veiligheid

Bij het aanleggen van een kanaal is de verankering van de grond belangrijk. Wanneer u de grond niet goed verankerd, kunnen er gevaarlijke overstromingen ontstaan. Om dit zo goed mogelijk te laten verlopen doet u er goed aan om een specialist in te schakelen. Verankering met behulp van een groutanker of groutkolom, de grote uitvoering hiervan, laat u doen door De Vries Titan. Naast het plaatsen met behulp van een ankerboormachine, beschikt dit bedrijf beschikt over een eigen ontwerpafdeling die naast het ontwerp ook de berekeningen voor het project uitvoert. U vertrouwt op een expert die u van het voorstadium tot aan de uitvoering assisteert.

Vertrouw op een groutanker die alle belasting aan kan

Bij de aanleg van een kanaal is goede grondverankering belangrijk. Wanneer de grond niet goed verankerd is, ontstaan er gevaarlijke situaties. Of het inzakken van een wand door de kracht van water. Dit zijn allemaal rampscenario’s die u als opdrachtgever liever niet meemaakt. Dat is waarom u samenwerkt met een specialist als De Vries Titan. De verankeringen van dit bedrijf zorgen dat iedere constructie de berekende belasting ook daadwerkelijk doorstaat. Om dit te garanderen wordt een groutanker uitvoerig beproefd en afgespannen. Hierbij is de trekbelasting veel hoger dan in de gebruikssituatie.

Iedere groutanker geplaatst met volledig uitgeruste boormachine

Bij het aanleggen van een dam of kanaal is veiligheid belangrijk. Goed materiaal is hier een essentieel onderdeel van. De verankering van de damwand of kade laat u daarom uitvoeren door De Vries Titan. Dit bedrijf is volledig self-supporting, wat inhoudt dat ze alle techniek zelf in huis hebben. Het voordeel is dat zes ankerboormachines te allen tijde inzetbaar zijn. Daarnaast hebben vier van de zes machines de capaciteit om als dubbel spoelboormotor te functioneren, waarmee verbuisd geboord wordt. Op die manier is uw groutanker gegarandeerd goed geplaatst.

Tags: