Bsone
Image default
Industrie

Voor het gieten van aluminium is deze specialist de juiste keuze

In zowel het gieten van aluminium als het lassen van gietaluminium, is Perla AluCast een ervaren specialist. De expertise en jarenlange ervaring zorgen voor een zorgvuldige afwerking en de beste resultaten. Om een optimaal resultaat te behalen bij het gieten van aluminium, gebruikt Perla AluCast verschillende technieken en meerdere soorten matrijzen. Bovendien kunt u bestaande matrijzen eenvoudig aan laten passen. Met de juiste kennis weten deze experts altijd een oplossing te bieden. Zelfs als bepaalde werkzaamheden met betrekken tot het gieten of lassen van aluminium niet in hun eigen gieterijen uit te voeren zijn, helpen ze graag verder. Perla AluCast heeft een groot netwerk en kan bepaalde taken uitbesteden aan andere gieterijen.

Na het gieten, laat u het aluminium ook direct lassen

Als het gietaluminium uit de matrijs komt, is het product nog niet direct klaar. Voor een complete afwerking moet het gietaluminium ook nog gelast worden. Het product wordt vakkundig ontbraamd en aangietingen en ontluchtingen worden verwijderd, waarna het lassen kan beginnen. Zodra het aluminium gelast is, kunnen er andere gietstukken of bevestigingsmaterialen ingebouwd worden. Het gehele proces werken de experts op een efficiënte en zorgvuldige manier. Hierdoor zijn de eindproducten altijd van hoogwaardige kwaliteit én kunnen ze tegen een lagere prijs verkocht worden. Zo bent u verzekerd van foutloze producten die op tijd worden geleverd tegen een concurrerende prijs.

Schakel deze specialist in voor het beste resultaat

Als u op zoek bent naar een bedrijf voor het gieten en lassen van aluminium, kunt u terecht bij de specialisten van Perla AluCast. Hier bent u verzekerd van een goede prijs-kwaliteitverhouding. De experts bieden altijd een oplossing voor het gieten van aluminium en het lassen van gietaluminium. Wilt u meer informatie of heeft u vragen over het proces? Neem dan contact op met deze specialisten via de website. Zij helpen u graag verder.