Bsone
Image default
Internet marketing

Sluit een abonnement af en profiteer van de voordelen van de bol.com tool

Wil je nauwkeurig productonderzoek doen? Dan is het sterk aan te raden om Vpara te gebruiken. Deze bol.com product research tool geef je meer inzicht in de producten die jouw concurrenten aanbieden én de artikelen die interessant zijn voor jouw bedrijf. Hierdoor maak je eenvoudig weloverwogen keuzes, zoals investeringen in de toekomst of het optimaliseren van je assortiment en de artikelen die je aanbiedt.

Haal het maximale uit de verkoop van je producten met de bol.com tool

Zoals je waarschijnlijk al wist, is het verstandig als je regelmatig een productonderzoek doet. Hierdoor kom je erachter welke producten verbeterd kunnen worden, hoe winstgevend bepaalde producten zijn en welke investeringen interessant zijn voor jouw bedrijf. De bol.com tool helpt je om een duidelijk inzicht te krijgen in de huidige stand van zaken omtrent de producten die je aanbiedt. De informatie wordt weergeven in overzichtelijke grafieken en tabellen. Daarnaast bestaat de tool uit diverse hulpmiddelen, zoals:

  • WinstCalculator;
  • Product Tracker;
  • Review Tracker.

Met de ‘WinstCalculator’ bereken je eenvoudig je omzet, nettowinst, kosten en je btw. De ‘Product Tracker’ zorgt ervoor dat je eenvoudig en snel producten kunt volgen. De ‘Review Tracker’ geef je een duidelijk inzicht in de reviews die jouw concurrenten ontvangen. Zo ben je helemaal voorbereid en haal je het maximale uit de mogelijkheden.

Sluit een abonnement af via de website van de specialisten

De specialisten zitten niet stil en blijven nieuwe features ontwikkelen voor deze handige bol.com tool. Hierdoor kun jij steeds nauwkeuriger een productonderzoek uitvoeren én zorg je ervoor dat je het maximale haalt uit de verkoop van jouw producten. Wil je de bol.com product research tool gebruiken? Vraag dan een gratis startpakket aan. Je kunt ook direct een Pro-abonnement afsluiten. Via de website van de specialisten kun je je eenvoudig aanmelden.

Related posts

Kleine conversies op Facebook: waarom een ​​tiet in de handen goed is

Zoekmachine optimalisatie

Laat je website maken in Rotterdam