Bsone
Image default
Particuliere dienstverlening

Meer financiële ruimte dankzij schuldhulpverlening van deze specialist in Amsterdam

Gaat de deurbel en bent u iedere keer angstig dat er een deurwaarder uw bezittingen komt afnemen? Wordt iedere postbezorging geteisterd door een stapel met aanmaningen die door de brievenbus geleverd wordt. Als u in de omgeving van Amsterdam woont, is het wellicht een verstandige keuze om de schuldhulpverlening van Schuldenplan aan te vragen. Door schuldhulpverlening aan te vragen voorkomt u wellicht dat u de schuldsanering in moet. Bij schuldsanering verliest u namelijk volledig de regie over uw financiën en zult u het moeten doen met het leefgeld dat u wordt toegewezen op wettelijke basis.

Slim omgaan met geld door bespaarmogelijkheden op te zoeken

Een professionele partij zoals Schuldenplan uit Amsterdam biedt deskundige, laagdrempelige schuldhulpverlening aan. De schuldhulpverlener zorgt ervoor dat zowel de communicatie richting de cliënt als richting de schuldeiser(s) vereenvoudigd wordt, zodat iedere partij weet waar ze aan toe zijn. Daarnaast wordt er samen met u naar de financiën gekeken om eventueel bespaarmogelijkheden op te sporen, waardoor u meer financiële ademruimte heeft om af te lossen. Dit wordt allemaal besproken tijdens een intakegesprek bij u thuis. Na 24 uur ontvangt u het plan van aanpak in de vorm van een budgetplan. Op deze manier weet u meteen wat er van u én uw financiën wordt verwacht.

Plan direct een intakegesprek in voor een financieel gezonde toekomst

Het is begrijpelijk dat u er niet op zit te wachten om uw financiële stand van zaken met ‘een vreemde’ te delen. Toch kan het juist heel veel rust brengen om er samen met een professionele schuldhulpverlener naar te kijken. De coaches bij Schuldenplan denken in oplossingen om ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk schuldenvrij bent. Woont u in regio Amsterdam en wilt u schuldhulpverlening aanvragen? Wacht dan niet langer en maak direct een afspraak met een van de budgetcoaches bij Schuldenplan. Op de website vindt u alle contactinformatie. Het is tevens mogelijk om online aan te melden voor een intakegesprek.

https://www.schuldenplan.nl/

Related posts

Met een laser definitief ontharen in Eindhoven

Maak het werken in de keuken makkelijker dankzij een goede lade indeling

Schakel een ervaren financieel adviseur in via dit kantoor in Haarlem