Bsone
Image default
Sport

France Football heeft de 50 beste coaches in de geschiedenis gerangschikt.

De France Football-editie is degene die sinds 1956 elke winter de Gouden Bal uitreikt aan de beste voetballer ter wereld. Een gezaghebbend Frans tijdschrift met een lange geschiedenis en traditie heeft zijn eigen lijst van ’s werelds beste coaches in de geschiedenis samengesteld. Met enkele beperkingen.

De belangrijkste beperking is dat we het hebben over coaches die de geschiedenis zijn ingegaan door in clubs te werken, niet in nationale teams. Dus zoek hier niet naar Luis Felipe Scolari, Cesar Luis Menotti of Carlos Bilardo, en Vicente del Bosque heeft de top tien niet gehaald.

Je moet ook letten op de selectiecriteria. De auteurs zeggen zich te laten leiden door drie hoofdpunten: gewonnen trofeeën met de club, voetbalerfgoed en de persoonlijke kwaliteiten van de coach. Dit laatste hangt samen met een andere omstandigheid waarmee de auteurs rekening hebben gehouden: de duur van de coachingloopbaan. Hoe u “persoonlijke kwaliteiten” kunt begrijpen en hoe u deze kunt meten, is een moeilijke vraag. Misschien is het met dit punt dat enkele controversiële plaatsen in de lijst met elkaar verbonden zijn.

Een uitgebreide lijst van de 50 beste clubcoaches in de geschiedenis volgens France Football.

 

Zie vacature Rupel Boom

 

voetbaltrainer

 

 

de voetbaltrainer

 

https://www.dergatsjev.be/2020/07/voetbaltrainer-gezocht-voetbal-trainer.html