0

Flightcase op maat laten maken door een specialist met de juiste kennis en ervaring

Ga voor een flightcase gemaakt door Dankers Cases. Dan weet u zeker dat uw apparatuur veilig vervoerd wordt. U kunt er zelfs voor kiezen om uw logo erop te laten maken. Met jarenlange ervaring en een ruime kennis van de ontwikkeling van flightcases, zorgen zij ervoor dat uw apparatuur zo veilig mogelijk wordt vervoerd én dat uw merk opvalt. U kunt kiezen voor een enkel logo op de zijkant van de flightcase, maar ook voor een fullcolour ontwerp. Als u Dankers Cases inschakelt voor het maken van een flightcase op maat, helpen zij u graag met het bepalen van de beste locatie van het logo en het algehele design. 

Een flightcase op maat voor het vervoeren van verschillende producten

Kiest u ook voor een flightcase op maat? Dan weet u zeker dat dit product helemaal bij uw apparatuur past en dat deze veilig vervoerd wordt. Door de robuuste buitenkant en de schuimlaag van binnen wordt uw apparatuur uitstekend beschermd tijdens het vervoeren ervan. In veel gevallen worden flightcases gebruikt voor muziekinstrumenten, mengpanelen en boxen, maar wist u dat deze ook uitermate geschikt zijn voor het vervoeren tv’s, scooters en advertentieborden? Wat u ook wilt vervoeren, u laat een flightcase op maat maken door de specialisten van Dankers Cases. Bij deze specialist staan uw wensen centraal en wordt u altijd geholpen door ervaren medewerkers. Zo weet u zeker dat u een flightcase van de hoogste kwaliteit ontvangt.

Kwetsbare apparatuur veilig vervoeren met een flightcase op maat

U heeft een eigen bedrijf en samen met uw apparatuur bent u regelmatig onderweg. Het is zeer van belang om een flightcase op maat aan te schaffen, zodat uw apparatuur zeker veilig is. Dankers Cases helpt u graag verder. Of het nu gaat om muziekinstrumenten, geluidsinstallaties, tv’s of andere waardevolle apparatuur, met de flightcase van deze specialist weet u zeker dat uw kostbare apparatuur zo veilig mogelijk wordt verpakt. Weet u niet zeker naar wat voor flightcase u op zoek bent? Ga dan eens langs in de showroom van deze specialist. Hier bekijkt alle mogelijkheden en bespreekt u ze direct met een van de medewerkers.