Bsone
0

De 4 voordelen van een automatische deur voor uw bedrijf

Een automatische deur is een grotere investering dan een ‘gewone’ deur. U kunt niet uw medewerkers bij de bouwmarkt zomaar een extra deurtje laten ophalen en door uw vaste klusjesman laten installeren. Naast de keuze van de juiste deur vraagt ook de installatie van een automatische deur om specialistische kennis, die u bijvoorbeeld kunt vinden bij bedrijven als Entrance.

1. Met de handen vol

Bij de supermarkt met een kar of grote boodschappentassen, bij de hotelreceptie bepakt en bezakt met alle bagage: als uw klanten regelmatig met de handen vol uw gebouw in en uit wandelen zorgt een automatische deur voor een betere klantervaring. Ook de medewerkers van uw zorginstelling zullen dankbaar zijn voor de automatische deur waar ze met hun rolstoelpatiënt moeiteloos doorheen kunnen wandelen.

2. Snel en veilig

In het ziekenhuis is snelheid en toegankelijkheid van levensbelang. Met correct ingestelde sensoren is de toegang via een automatische deur snel en veilig. Neem daarbij de installatie van een anti-paniek systeem, zodat bij stroomuitval de deuren handmatig open gezet kunnen worden. Hiermee verhoogt u de veiligheid van uw gebouw met rasse scheden.

3. Energiebesparing

Doordat deze deur automatisch weer dichtgaat, voorkomt u openstaande deuren en nodeloos warmteverlies. Met deze deur kunt u tot wel 42% aan energie besparen. Met correct ingestelde sensoren zal uw deur ook echt alleen openen voor uw bezoekers en niet ook elke keer open gaan voor de voorbijgangers in de drukke winkelstraat.

4. Klantenervaring

Kleine extra’s kunnen het verschil maken tussen een goede en een uitmuntende klantenervaring. De zware deur terwijl de klant al worstelt met haar grote aankopen kan een leuke winkelervaring laten eindigen met een negatief randje. Een goed werkende automatische deur zal, onbewust, uw klant helpen op de twee meest belangrijke momenten van het bezoek: de eerste indruk en de afsluiter.

https://www.entrance.nu/index.html