Bsone
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een betere opbrengst met de juiste melkrobot

Als u een melkveebedrijf heeft, wilt u natuurlijk een zo hoog mogelijke opbrengst. Als u veel koeien heeft, dan is melken met de hand niet te doen. Dan is een melkrobot een goede uitvinding. Zo is uw productiviteit en uw opbrengst optimaal. De melkrobots van Van Winden en De Bie zijn van een goede kwaliteit, zodat u uw productiviteit optimaal is. Ook worden uw koeien gemolken op een comfortabele manier, ook voor hen. Want u wilt natuurlijk ook goed voor uw koeien zorgen. Dit kan met een melkrobot van Van Winden en De Bie, waarmee u ook een maximale melkopbrengst haalt. Zo gaat uw melkveebedrijf een zonnige toekomst tegemoet.

Kies de juiste melkrobot voor uw situatie

Als u een nieuwe melkrobot nodig heeft, of er voor het eerst een aanschaft, dan moet u op een aantal zaken letten. Zorg er bijvoorbeeld voor dat u op een comfortabele manier melkt. Zo geven uw koeien bijvoorbeeld meer melk. Ook moet de melkmachine passend zijn, gezien de ruimte in uw stal. Van Winden en De Bie heeft een goede melkmachine, die duurzaam is lang meegaat. De machines zijn eenvoudig te gebruiken, zodat u snel en eenvoudig een maximale omzet haalt. Uw koeien leveren zo namelijk een maximale hoeveelheid melk, zonder dat ze hier veel last van ondervinden. Dit is de ideale combinatie.

Bekijk welke melkmachine het beste bij u past

Wilt u een melkrobot aanschaffen? Bekijk dan eens het uitgebreide aanbod van Van Winden en De Bie op hun website. Kunt u geen keuze maken en heeft u advies nodig? Deze specialist adviseert u graag, zodat u altijd de juiste keuze maakt wat betreft melkrobots. Er zijn machines voor verschillende capaciteiten en voor verschillende aantallen koeien. Ook zijn er machines met verschillende soorten zuignappen, zodat er voor iedere koe de juiste melkmachine met de juiste zuignappen is.

https://vanwindenbv.eu/