Bsone
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een prikklok die past: moderne tijdregistratiesystemen voor bedrijven

Of u nu de eigenaar bent van een industrieel bedrijf, een camping, een supermarkt, een overheidsinstelling of een zorginstelling; u heeft een systeem, zoals een prikklok, nodig waarmee u meet wanneer uw personeel binnenkomt en vertrekt. Met die informatie bereidt u voortgangsgesprekken voor, bepaalt u beloningen en kunt u wangedrag of juist goed gedrag bewijzen. Voorheen werkte een prikklok met een kaartje waar een tijd op werd gestempeld, maar vandaag de dag gaat het allemaal sneller, nauwkeuriger en automatischer. Met een op maat gemaakt tijdregistratiesysteem van EasySecure heeft u alle gegevens altijd bij de hand.

Keuze uit verschillende soorten systemen

Er worden verschillende systemen aangeboden en EasySecure kan u exact adviseren over het juiste tijdregistratiesysteem voor u. U heeft dan de keuze uit een applicatie die werkt met een kaart, een code of een tag. Deze zijn goed, maar er is altijd de kans dat iemand de kaart of code vergeet of kwijtraakt. Dat levert u extra kosten op. Een ander erg populair systeem is die met de mobiele telefoon. Uw personeel gebruikt dan de eigen telefoon om binnen te komen. De kans dat die vergeten wordt of kwijtraakt is veel kleiner. Als laatste kunt u voor een prikklok kiezen die werkt met biometrische gegevens. Deze prikklok maakt een scan van het gezicht of de vingerafdruk. Dat is bijzonder nauwkeurig en uw personeel kan dan altijd naar binnen.

Ga voor een systeem op maat

Het belangrijkste is dat u een tijdregistratiesysteem ontvangt dat past bij uw bedrijf. En dat kan één van de bovenstaande opties zijn, maar ook een combinatie. Laat uw personeel binnenkomen met de mobiele telefoon en geef toegang tot bepaalde ruimtes met een vingerscan, bijvoorbeeld. Er is van alles mogelijk en er is ongetwijfeld een passende oplossing voor u. EasySecure is dan dé specialist om u te voorzien van een registratiesysteem waar u direct van profiteert en dat zichzelf automatisch terugbetaalt.

Related posts

Verlicht jouw pand duurzaam met deze ledverlichting specialist

Win WBSO advies in

Ontdek de dienstverlening van dé specialist in outplacement, gevestigd in Apeldoorn