Bsone
0

Huur een uniek bedrijfspand in Bergen op Zoom tegen een mooie prijs

Als u op zoek bent naar een specifiek bedrijfspand dat te huur staat in Bergen op Zoom, dan doet u er goed aan in het projectbestand van Easyspaces te kijken. Dit bedrijf heeft namelijk aardig wat opties voor bedrijven (of zelfstandigen) die op zoek zijn naar een werkruimte met speciale wensen. Medische praktijken hebben bijvoorbeeld behoefte aan behandelruimtes of een professioneel lab. Of wat dacht u van een koelcel of loods voor bedrijven die bederfelijke producten verwerken? Ook als u op zoek bent naar een klein bedrijfspand dat te huur staat in Bergen op Zoom, dan heeft Easyspaces het ideale project voor u in de aanbieding. Een voordeel is dat u voorrang geniet als u al in Bergen op Zoom gestationeerd bent.

Project De Suikerfabriek in het Havenkwartier

Voor de kleine ondernemer is het vaak lastig om van de ene flexplek naar de andere te gaan. Soms kan het ook lastig zijn voor klanten als u geen vaste werkplek of kantoor heeft. Als u dan toch werk en privé gescheiden wilt houden, is het project De Suikerfabriek misschien wel een ideale optie. De Suikerfabriek is een pand gelegen in het Havenkwartier van Bergen op Zoom en het huist momenteel tientallen bedrijven. De werkruimtes zijn tussen de 10 en 150 vierkante meter in oppervlakte en er zijn gedeelde faciliteiten. U heeft dan uw eigen gesloten werkruimte maar deelt de hal, keuken, toilet, parkeerruimte, et cetera met de andere hurende bedrijven. Dit alles is inbegrepen in de huurprijs. Op zoek naar een bedrijfspand dat te huur staat in Bergen op Zoom? Bij Easyspaces bent u ervan verzekerd dat er geen onverwachte kosten bovenop de huurprijs komt.

Andere projecten in Bergen op Zoom

Als De Suikerfabriek niet de ideale oplossing is voor het bedrijf dat u runt, dan zijn er nog genoeg andere projecten bij Easyspaces waar u misschien wel heel blij van wordt. Het is natuurlijk logisch dat diverse bedrijven verschillende behoeftes hebben wat betreft ruimte en wensen. Op het industrieterrein van Bergen op Zoom is De Poort van Berrege gevestigd. Dit is een project van Easyspaces waar u onder andere opslag-, kantoor- en bedrijfsruimtes vindt. De Melkfabriek is een ander project van Easyspaces, gelegen in het Havenkwartier en waar paramedische en medische bedrijven hun ideale werkruimtes vinden. Behandelruimtes en laboratoria zijn voor toekomstige huurders een optie.

https://www.easyspaces.nl/