0

Schakel de hulp in van deze Salesforce partner bij de implementatie van dit systeem

Wanneer uw bedrijf gaat werken met een nieuw systeem kan dit de nodige problemen opleveren. U moet uw medewerkers enthousiast krijgen om ook echt met het systeem te gaan werken. Daarnaast vinden mensen een nieuw systeem vaak ingewikkeld en houdt dit ze tegen om het te gaan gebruiken. Een duidelijke uitleg en betrokkenheid van medewerkers zijn daarom erg belangrijk bij de implementatie. Salesforce is een voorbeeld van zo’n systeem. Veel bedrijven gebruiken het al, maar vinden het soms lastig hoe ze de implementatie daarvan het beste kunnen uitvoeren. Schakel daarom Profit4SF in. Dit bedrijf is een Salesforce partner en kent alle ins and outs van dit systeem.

Hulp bij de implementatie van Salesforce

Bij Profit4SF hebben ze een vaste werkwijze bij het implementeren van Salesforce. Uiteraard wordt dit per bedrijf afgestemd op het aantal medewerkers en uw wensen. Als eerst helpen ze bij de implementatie van alle beschikbare Salesforce Clouds. Na deze implementatie verzorgen ze trainingen voor medewerkers bij u op locatie. Ze geven meer uitleg over het systeem en de reden van de implementatie. Ze proberen uw medewerkers enthousiast te maken en mee te krijgen in de voordelen van Salesforce. Daarna geven ze ook praktijkvoorbeelden zodat de medewerkers kunnen oefenen. Ook na de trainingen staat deze specialist als Salesforce partner voor u klaar. Bijvoorbeeld wanneer u toch nog vragen heeft of het systeem niet optimaal werkt.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u de processen in uw bedrijf op een andere manier structureren en wilt u daarvoor Salesforce gebruiken? Als Salesforce partner helpt Profit4SF u graag verder! Samen met u zorgen ze ervoor dat uw doelen worden behaald. Wilt u meer informatie over hun dienstverlening? Neem dan contact op met Profit4SF. Wanneer u een overzicht wilt van de kosten kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen via hun website. Zo weet u waar u aan toe bent als u deze specialist inschakelt.

https://www.profit4sf.nl