Bsone
Image default
Zakelijke dienstverlening

Schakel een hogere veiligheidskundige in van deze specialist

Bent u op zoek naar een hogere veiligheidskundige? Schakel dan Penta Advies Groep in! Dit bedrijf is opgericht in 2005 en is een adviesbureau dat gespecialiseerd is het geven van advies en projectbegeleiding in verschillende sectoren. Denk hierbij aan de petrochemie, civiele bouw, energieproductiebedrijven, levensmiddelenindustrie, productiebedrijven, overheden en nog veel meer. Ze geven advies op de gebieden van veiligheid, gezondheid, kwaliteit en milieu. Ze hebben verschillende veiligheidskundigen in dienst die op detacheringsbasis kunnen worden ingezet bij verschillende bedrijven. Ze zijn erg flexibel en gaan zeer deskundig te werk. Ze hebben al bij vele bedrijven projectbegeleiding aangeboden. Door hun jarenlange ervaring weten deze professionals dan ook precies waar ze op moeten inspelen.

Het verbeteren van de arbeidsomstandigheden

Wanneer u een hogere veiligheidskundige inschakelt van dit bedrijf, krijgt u deskundig advies en helpen ze u met arbeidsomstandigheden van uw medewerkers. Er wordt nagegaan of de regels die op papier staan ook daadwerkelijk nageleefd worden in de praktijk. Deze regels zijn namelijk belangrijk om ongevallen op de werkvloer te beperken. Veiligheid staat bij Penta Advies Groep dan ook hoog in het vaandel. Naast de veiligheid zijn welzijn en gezondheid van medewerkers ook belangrijke aspecten. Ook daar geven de specialisten van dit bedrijf u graag advies over. Er wordt samen met u een praktisch plan opgesteld voor het verbeteren van de arbeidsomstandigheden, zodat het ziekteverzuim kan worden teruggedrongen.

Neem voor meer informatie contact op

Wilt u ook de arbeidsomstandigheden bij u op de werkvloer verbeteren en ervoor zorgen dat de regels nageleefd worden? Schakel dan een hogere veiligheidskundige in van Penta Advies Groep. Door te investeren in het welzijn van uw medewerkers worden zij gemotiveerder en gaan ze met plezier aan de slag. Voor meer informatie over de dienstverlening van deze specialist, kunt u altijd contact opnemen. U bereikt Penta Advies Groep zowel telefonisch als via e-mail.