Bsone
Image default
Zakelijke dienstverlening

Werken met zingeving in de zorg

Denkt u erover om te gaan werken met zingeving in de zorg voor uw eigen onderneming? Dat is begrijpelijk, zingeving in de zorg is een erg populaire werkwijze. Zingeving in de zorg en het welzijn maakt de kracht van uw organisatie zichtbaar. U zorgt ervoor dat u, vanuit de ervaringen en waarderingen van uw cliënten, de ultieme beleving creëert. Het Inventief in Tilburg ondersteunt u graag bij het zetten van de eerste stappen richting zingeving in de zorg. Samen met u en uw organisatie formuleren zij de volgende zaken:

  • Een onderscheidende propositie
  • Een inspirerend ambitiestatement
  • Een motiverend werkgeversmerk

Vanuit hier werkt u samen verder aan een concept dat gaat onder naam ‘Positieve Gezondheid’. Dit concept biedt de cliënt de mogelijkheid om zich aan te passen en een eigen regie te voeren in het licht van de lichamelijke, emotionele en sociale uitdagingen van het leven.

De kracht van uw organisatie zichtbaar maken

Op het moment dat u de passie en de relevantie van de écht belangrijke aspecten van uw organisatie bundelt, bent u op de juiste weg. Verhalen over zingeving en de betekenis hier achter dragen hier een steentje aan bij. Deze verhalen maken het goede in uw organisatie zichtbaar. Dit voor zowel uw medewerkers als de maatschappij.

Neem contact op met een van de professionals van dit bedrijf

Bent u geïnteresseerd in wat zingeving voor de zorg voor u en uw onderneming zou kunnen betekenen? Neemt u dan eens contact op met een van de deskundige medewerkers van Het Inventief, gelegen in Tilburg. Zij hebben jarenlange ervaring met het adviseren en uitvoeren van dit desbetreffende traject. Ze vertellen u dan ook graag hoe dit werkt en hoe dit binnen uw organisatie een significante rol kan spelen. Bekijk de website van dit bedrijf en neem vandaag nog contact op met een van de professionals. Zo kunt u snel aan de slag!

 

https://zingevingindezorg.nl/

Related posts

Wegenbouw werkzaamheden nabij Moerdijk

Een betere opbrengst met de juiste melkrobot

Schakel dit BIM tekenbureau in voor al uw projecten