Bsone
Aanbiedingen

Stimuleer de ontwikkeling met abonnement tijdschrift kind

Jong geleerd, is oud gedaan. In het geval van tijdschriften is dat zeker het geval. Je kunt een abonnement tijdschrift kind krijgen voor bijna alle leeftijden. Spelenderwijs leren omgaan met woorden, begrijpend lezen, cijfers en kleuren en voor oudere kinderen stimuleert het de ontwikkeling, en zeker ook de sociale omgang met anderen. Wanneer jij kiest voor een abonnement op een tijdschrift voor jouw kind, dan bereid jij dit kind voor op de toekomst en de grote wereld.

 

Abonnement tijdschrift kind alle leeftijden

Er zijn al magazines voor peuters tot tieners te krijgen en diverse gerenommeerde tijdschriften hebben ook een junior uitgave. Denk dan bijvoorbeeld aan National Geographic Junior of Quest Junior. Deze tijdschriften neem je eigenlijk voor het hele gezin en je creëert er kwaliteitstijdbesteding mee. Samen. Je kan het tijdschrift afzonderlijk of samen lezen en het dan bespreken. Zo vergoot je niet alleen de algemene kennis van jouw kind, maar je stimuleert de ontwikkeling en wakkert nieuwsgierigheid aan.

Welk tijdschrift abonnement past bij jouw kind?

De tijdschriften voor kinderen worden meestal ingedeeld in leeftijdscategorieën, maar jij weet zelf het beste hoe ver jouw kind al ontwikkeld is en ook welke interesses jouw kind heeft. Een tijdschrift over wetenschap zal leuker zijn voor een stoere jongen dan voor een meisje dat van paarden houdt. Vind je het moeilijk kiezen? Ga dan voor een proefabonnement. Je merkt snel genoeg welk tijdschrift jouw kind het leukste vindt en dan is een langer abonnement snel genomen. Een proefabonnement is goedkoper dan losse nummers!