Bsone
Image default
Aanbiedingen

Thuiswerken op een andere plek? Hier kan het!

Thuiswerken op een andere plek? Hier kan het!

Ben je jouw thuisomgeving helemaal zat door al dat thuiswerken? Dat begrijpen we maar al te goed. Hoewel de één het thuiswerken helemaal heeft gevonden, blijft de ander het principe maar erg lastig vinden. Gelukkig hoef je niet perse bij jou thuis te werken. Er zijn ook andere plekken waar jij prima jouw laptop kan openslaan en aan het werk kan gaan. Benieuwd waar? Wij leggen het graag aan je uit.

1. Bibliotheek
Uiterste concentratie? Werk dan eens in de bibliotheek bij jou in de buurt. Vaak in steden zie je heel veel mensen hier werken of studeren. Niet gek ook, want dit is dé plek waar het rustig is. Omdat andere mensen ook stil zijn en jij andere mensen hard ziet werken, motiveert dit jezelf om ook goed aan de slag te gaan.

2. Restaurant
Alleen naar een restaurant gaan om te lunchen of uit eten te gaan? No way. Tegenwoordig werken steeds meer mensen in een restaurant. Er zijn hier zelfs restaurants speciaal voor ingericht. Kijk altijd of er een stopcontact is in de buurt, want zo weet je zeker dat jouw laptop ook de dag doorkomt. Oh, en kijk ook meteen even online hoe de menukaart eruitziet. Heb je meteen iets om naar uit te kijken. Zo maak jij jouw werkdag extra leuk!

3. Hotel
Steeds meer hotel stellen kamer beschikbaar die je voor een dagdeel kan boeken. Dit is perfect voor wanneer je eens niet thuis wilt werken, maar de deur uit wilt. Via de website https://www.getadayroom.com/ zie je een overzicht van diverse hotelkamers die je voor een dagdeel kan boeken. Zo kan jij in alle rust lekker werken. Let er wel op tijdens het boeken dat je kiest voor een kamer met een bureau. Op bed werken is ook weer zoiets, nietwaar?!

https://www.getadayroom.com/