Bsone
Image default
Aanbiedingen

Vast, mobiel of modulair? Dit zijn de tribunes van SKOR

Tribunes zijn ontwikkeld om de “twaalfde man” te voorzien van een zit of sta plek. Supporters worden niet voor niets de twaalfde man genoemd: hun support kan het team vleugels geven om een voorsprong vast te houden of een achterstand om te buigen! Het is dan ook prettig wanneer jouw club de supporters tijdens de wedstrijd een goede zit-plek kan aanbieden op een mooie tribune. Van amateurclub tot betaald voetbal organisatie: met de tribunes van SKOR zit je goed!

Vaste tribunes

De vaste voetbal tribunes van SKOR zijn, net als de mobiele tribune, gemaakt van aluminium. Bij dit model zijn de zij- en achterkant van de tribune open, maar is het tribune vak gesloten. Dit zorgt voor een veilige constructie. De zitgelegenheid bestaat uit twee hardhouten planken. Daarnaast heeft de bovenste rij een rugleuning, ook bestaande uit twee hardhouten planken. De zijkant van de bovenste rij is daarnaast voorzien van een balustrade hek, dit voorkomt dat je van de tribune valt en zorgt er daarnaast voor dat je je eenvoudig kunt vasthouden bij het verlaten van de tribune.

Mobiele tribune

Een variant op de vaste tribune is de mobiele tribune. Een groot voordeel van dit model is de mogelijkheid om de tribune te verplaatsen en daarmee in te zetten langs verschillende velden op jouw complex, afhankelijk van waar de meeste supporters worden verwacht! Dit model tribune is kantelbaar op wielen en heeft een open karakter. De zitgelegenheid is gelijk aan die van de vaste tribune. De looppaden zijn voorzien van anti-slip materiaal, zodat de tribune ook veilig te betreden is tijdens slechte weersomstandigheden.

Modulaire tribune

Het is een tribune geschikt voor sportclubs en verenigingen, maar kan uiteraard ook prima voldoen voor andere gelegenheden. De nieuw ontwikkelde tribune is een open uitvoering, volledig opgebouwd uit aluminium frames. De tribune is voorzien van een 1 meter breed looppad bestaande uit aluminium traanplaten.

Overige soorten tribunes

SKOR fabriceert niet alleen tribunes voor sportaccommodaties, maar voor iedere situatie en wens hebben wij een passende oplossing. Een goed voorbeeld hiervan is het Amfitheater in Denekamp. Het openluchttheater is voorzien van een traanplaat tribune met hardhouten zitgelegenheid. De tribune biedt plaats aan maar liefst 120 toeschouwers. Vraag naar de mogelijkheden!

https://skor.nl/