Bsone
Image default
Meubels

10 beste design bureaustoelen in 2021

Eeuwenlang wordt een bureaustoel gezien als een machtsplaats waar veldslagen en zelfs oorlogen over zijn uitgevochten. Hoewel de dingen tegenwoordig niet zo moeilijk zijn, kan het hebben van de juiste stoel u helpen productiever te zijn en op uw beurt succesvol.

In dit artikel: de 10 beste design bureaustoelen in 2021.

 1. Herman Miller Aeron — Beste algemene bureaustoel (Editor’s Choice)

Zelfs met een update van onze keuzes voor de beste bureaustoel, is de Aeron van Herman Miller veruit de beste bureaustoel die je kunt kopen. Met zijn mesh-ontwerp en strakke lijnen die zich naar de vorm van het menselijk lichaam vormen.

Met zoveel aanpasbare opties en het feit dat hij voor 94% recyclebaar is, is het nog verbazingwekkender dat deze stoel oorspronkelijk in 1994 werd uitgebracht. Jacob blijft hem tot op de dag van vandaag gebruiken, het comfort kan niet worden overtroffen en daarom overwegen we het is de beste stoel voor grafisch ontwerpers.

 1. Alera Elusion — Beste budgetstoel

Alleen omdat u een beperkt budget heeft, wil dat nog niet zeggen dat u uzelf moet beperken in termen van kwaliteit. De Elusion van Alera is een geweldige combinatie van een opvallend ontwerp en een betaalbare prijs met zijn mesh-rugleuning en veel verschillende opties voor achterover leunen en spanning. De goed gebouwde stoel is een perfecte keuze voor een nieuw kantoor of voor iemand die op zoek is naar een betaalbare upgrade.

 1. Humanscale Freedom – Beste comfortabele bureaustoel

 2. Capisco Puls – Best lessenaar bureaustoel

 3. Vertagear Triigger 275 – de beste gaming chair

 4. Herman Miller Embody —  Beste luxe bureaustoel

 5. Steelcase Silq — Beste stoel voor vergaderruimtes

 6. Eurotech Ergohuman — Beste stoel voor hoofdsteun

 7. Humanscale Diffrient World — Stoel voor kleine werkruimtes

 8. Flash Furniture Mesh- stoel met hoge rugleuning – Beste budgetstoel met hoofdsteun

Factoren waarmee u rekening moet houden voordat u een nieuwe bureaustoel koopt

 • Comfort

Laten we eerlijk zijn, u zult waarschijnlijk minstens zes uur per dag aan uw bureau zitten te werken. Zo lang zitten kan allerlei soorten rug-, nek- en schouderpijn veroorzaken. Zoek een comfortabele stoel waar je lang in kunt zitten. Zoek naar stoelen met rug-, lenden- en neksteun om blessures te voorkomen.

 • Verstelbaarheid

Hoewel algeheel comfort de belangrijkste factor is, is het verkrijgen van de juiste pasvorm, zodat u comfortabel zit, mogelijk wanneer u een stoel gemakkelijk kunt aanpassen zodat deze perfect bij u past. Met de juiste stoel kunt u bijna elk aspect van de stoel aanpassen, van de pneumatische lift tot de spanknop. Als je naar een stoel kijkt en je kunt hem niet aanpassen, kijk dan naar een andere optie.

Nu Bij Plaisier: Leolux. Bij de grootste design woonwinkel van Rotterdam en omstreken vindt u vele Leolux meubelen, zoals de huidige smaakmakers, maar ook de populaire design klassiekers.

 

https://www.plaisierinterieur.nl/

Related posts

Waar laat ik mijn spullen in de badkamer?

Kies voor stijlvolle en praktische eetkamerstoelen met wielen