Bsone
Image default
Telefonie

iPhone 11 achterkant vervangen

In september 2019 heeft Apple de iPhone 11 gelanceerd, inmiddels alweer de dertiende generatie smartphones van het populaire merk. De iPhone 11 is het goedkopere model in deze generatie. Dat betekent niet dat je een minder goed toestel hebt gekocht, want de iPhone 11 is namelijk waterdicht tot een diepte van 1 meter en voorzien van een royaal 6,1 inch Liquid Retina display met True Tone technologie. Het prijsverschil zit deels in het materiaal dat voor de achterkant van de iPhone is gebruikt. Daar waar bij de iPhone 11 Pro de achterkant van glas is gemaakt, is de achterkant van de iPhone 11 van aluminium. Aluminium is minder schadegevoelig dan glas, maar toch kan het laten vallen van je iPhone 11 allerlei mankementen aan de achterkant van je telefoon veroorzaken. De achterkant iPhone 11 vervangen is een oplossing voor deze problemen.

 

Waarom zou je een iPhone 11 achterkant vervangen?

Het kapje van de achterkant van een iPhone 11 is gemaakt van aluminium, wat niet zal barsten of breken maar verbuigen of indeuken als de telefoon op de grond valt. Alhoewel het dan lijkt alsof de schade beperkt is gebleven kan er aan de binnenkant van de telefoon wel iets stuk zijn gegaan. Omdat belangrijke onderdelen als de aan- en uit knop, de volumeknoppen, de flitser en de gps- en wifi-antenne een onderdeel zijn van de achterkant, kunnen deze onderdelen beschadigd zijn geraakt zonder dat je het ziet. Misschien kun je ineens geen verbinding meer maken met het internet of je kan telefoon opeens niet meer aan of uit na een val. Dan is het een goed idee de iPhone 11 achterkant te vervangen.

 

Snel en betaalbaar een iPhone XR achterkant vervangen

Omdat een iPhone nu eenmaal een gebruiksvoorwerp is wat je elke dag meeneemt kan zelfs als je heel voorzichtig bent het apparaat toch een beschadiging oplopen. Als de aluminium beschermkap van je iPhone 11 of de onderdelen die erin zijn verwerkt beschadigd zijn geraakt doordat het apparaat is gevallen, neem dan contact op met het GSM Reparatie Centrum. Bij dit bedrijf wat vestigingen heeft in Utrecht, Nijmegen en Oosterhout, kun je op professionele wijze de achterkant van je iPhone 11 of de defecte onderdelen laten vervangen. Bovendien krijg je een jaar garantie op de reparatie van de achterkant en de vervangen onderdelen. Met deze reparatie bespaar je veel geld en ziet je iPhone 11 er weer zo goed als nieuw uit.