Bsone
Image default
Vervoer en transport

Wegtransport op maat

Grote namen als Aviko, Iglo en Vers aan Tafel vertrouwen al jaren op logistiek dienstverlener Frigo Group.

Aviko werd in 1962 opgericht in Hoog Keppel door Arie de Rooij. De coöperatieve onderneming van (met name) akkerbouwers is uitgegroeid tot een miljoenenbedrijf. In de Aviko fabrieken in binnen- en buitenland (onder andere Polen, Duitsland, Frankrijk en Zweden) worden voorgekookte aardappelproducten, aardappelgranulaat, diepgevroren en verse aardappelproducten en frites gemaakt. Frites in allerlei soorten en maten: kleine frites, geribbelde, grote steakhouse en ambachtelijke. Een leuk weetje: Kentucky Fried Chicken frites komen bij Aviko vandaan. Wat de logistiek betreft, leunt Aviko al sinds 2011 op Frigo Group. 

Iglo is de naam van een diepvriesproducent die ook internationaal opereert. In Italië staat de firma bekend als Fundus. In het Verenigd Koninkrijk wordt Birds Eye gehanteerd. Iglo valt onder de Iglo Group: één van de grotere Europese frozen food ondernemingen. Populaire artikelen zijn spinazie en vissticks. Het assortiment bestaat verder onder meer uit kip en maaltijden. Het koel vervoervanuit het warehouse in Reken (Duitsland) naar de Retail doen Frigo chauffeurs. De flexibiliteit met betrekking tot planningen die Frigo keer op keer laat zien, wordt door Iglo bijzonder gewaardeerd.

Vers aan Tafel is ook buitengewoon tevreden over de manier waarop Frigo Group de opslag en het  geconditioneerd vervoer verzorgt. “(…) Er wordt met ons meegedacht en als er een keer iets niet klopt wordt dat meteen gesignaleerd, aan ons doorgegeven en opgelost. Het onderlinge vertrouwen is groot (…)”, aldus de operationeel manager van Vers aan Tafel Paul Keesom. De chef-koks van Vers aan Tafel maken gezonde en smaakvolle maaltijden voor thuis. Er worden natuurlijke grondstoffen gebruikt en alle ingrediënten zijn zo puur als het maar kan. Er wordt met passie gekookt en dat is te proeven!

 

Wilt u in contact komen met Frigo Group en bespreken wat een samenwerking beide partijen zou opleveren? U kunt vandaag nog een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek.

https://www.frigogroup.com/