Bsone
Image default
Tuin en buitenleven

Lekker in je eigen tuinkamer

In de ochtend in plaats van naar kantoor te gaan kun je naar je eigen tuinkamer gaan om te werken en je hoeft je niet eens ervoor aan te kleden voor werk. Steeds meer mensen werken als zelfstandige ondernemer vanuit huis in hun eigen thuiskantoor.

Als je vanuit huis werkt heb je dan ook echt een ruimte nodig waar je kunt werken want anders ben je niet productief. Mensen die in de woonkamer gaan zitten werken krijgen niet veel gedaan omdat ze worden afgeleid door hun omgeving. Als je thuis gaat werken moet je ook echt het gevoel hebben dat je op werk bent en niet thuis. Een thuiskantoor is dan ook echt nodig om productief te zijn vooral wanneer je voor jezelf werkt. Al het inkomen moet je immers zelf genereren en er is geen baas die je aan het einde van de maand betaald.

De meeste mensen kiezen voor tuinkamers om er hun eigen kantoor van te maken. De ruimte is er in de tuin en je kunt het goedkoop laten bouwen of het zelf bouwen. Met prefab tuinkamers kun je het zelf bouwen en hier heb je niet veel ervaring voor nodig maar je moet wel ervan houden om met je handen te werken.