Bsone
Image default
Winkelen

Hoe werkt neon verlichting?

Wist je dat neon verlichting heel populair is? Dit komt doordat neon verlichting een mooie uitstraling heeft en goed zichtbaar is. Je kunt neon verlichting in verschillende kleuren kopen of zelfs kleuren met elkaar combineren. LED neon verlichting is steeds vaker te vinden, omdat LED steeds beter wordt en langer meegaat. neon verlichting is daarom een perfecte keuze voor bedrijven die hun naam willen laten zien. neon verlichting geeft een frisse en moderne uitstraling aan elk bedrijf.

Wat is neon?

Neon is een chemisch element met het symbool Ne en het atoomnummer van 20 tot 23. Neon is een kleurloos, onoplosbaar en reukloos gas dat in de lucht voorkomt in sporen. In vergelijking met andere niet-metalen, is neon relatief reactief. Het is de achtste meest voorkomende elementaire substantie in het heelal. De naam neon komt van het Griekse woord ‘neos’, wat “nieuw” betekent. Dit is om neon te onderscheiden van andere elementen die al bekend waren toen neon werd ontdekt. Neon was het eerste gas dat werd geïsoleerd dat niet door John Dalton in zijn wetenschappelijke theorie kon worden verklaard. In 1898, neon was voor het eerst gedemonstreerd tijdens de Parijse wereldtentoonstelling en sindsdien wordt het gebruikt in lampen en verlichting. Neon licht wordt geproduceerd door elektrische boog over neon. Wanneer neon licht gebruikt wordt in verlichting, zorgt het ervoor dat de verlichting een mooie neon kleur krijgt. Neon is ook een belangrijk onderdeel van vele andere materialen en producten, zoals televisies, computers en telefoons.

Hoe werkt neon verlichting?

Neon verlichting bestaat uit neon buizen die gevuld zijn met neon gas. Deze buizen zijn verbonden met een voedingsbron en een elektrode. Wanneer stroom door de neon buis stroomt, begint het neon gas te gloeien en maakt het licht. Neon verlichting is heel eenvoudig te maken en te gebruiken. Het is ook een van de meest betaalbare verlichtingsopties die er zijn. neon verlichting kan vele jaren meegaan als je goed voor je neon lampen zorgt.

Als je op zoek bent naar een manier om je bedrijf of huis te verlichten, overweeg dan neon verlichting.