Bsone
Image default
Winkelen

Top 10 Make Up Kwasten

Als je zoekt naar de beste make up kwasten dan hoef je niet verder te zoeken. Hier bij Love Lifestyle Chick hebben we de beste make up kwasten geselecteerd en benoemd tot een lijst met top 10 make up kwasten. Elk type kwast is geschikt voor een specifiek effect en daarom is het belangrijk dat je kiest voor de juiste kwasten om je make up perfect aan te brengen. Kies dus bij je volgende beauty shopping voor een kwast uit onze top 10 make up kwast lijst voor een perfect resultaat.

1. Poederkwast

De Poederkwast is dé kwast die je nodig hebt voor het aanbrengen van poederproducten. Of je nu een bronzer, poeder of contour producten gebruikt, dit type kwast is ideaal. Het heeft een stevige, vlakke en andere takjes waardoor je heel precies poeder producten kunt aanbrengen. Omdat het een lange steel heeft, is deze makkelijk te hanteren onder alle hoeken.

2. Foundationkwast

De Foundationkwast is een ander type kwast dat je vaak tegenkomt als je beautybloggers ziet gebruiken. De veertjes zorgen ervoor dat de foundation gelijkmatig op je gezicht wordt aangebracht. Gebruik deze kwast om foundation aan te brengen met lichtjes tikken. Een foundationkwast is de beste optie als je je foundation egaal aan wil brengen zonder dat je veel van je foundation verspilt.

3. Concealer Kwast

De Concealer Kwast is gemaakt van zacht en fijner materiaal en is perfect om mee te werken met concealer. Je kunt hiermee perfect onder je ogen en vermoeiende gebieden concealen. Omdat deze kwast zo klein is, is het ideaal om kleine details te concealen.

4. Blushkwast

De Blushkwast is gemaakt van synthetische vezels en heeft een ronde, kleine vorm. Dit type kwast is perfect om mee te werken met je blusher om lichtjes aan te brengen. Hiermee voorkom je dat je blusher te donker wordt aangebracht.

5. Angled Contourkwast

De Angled-Contour kwast is perfect als je contouren aan wil brengen. De gebogen vorm van de kwast maakt het makkelijker om je gezichtsvormen te definiëren. Hiermee plaats je lagen en verschillende kleuren perfect en precies op je gezicht.

6. Oogschaduwkwast

De Oogschaduwkwast heeft een dunne, afgeronde steel en een kleine, gebogen kop. Perfect om mee te blenden met oogschaduw. Je kunt hiermee verschillende kleuren en technieken mee aanbrengen.

7. Lipkwast

De Lipkwast heeft een kleine en dunne kop die ideaal is voor het toepassen van lipliners en lipsticks. De kleine steel zorgt ervoor dat je precies je lippen kunt vormen en precies je lipgloss aanbrengen.

8. Oogpotloodkwast

De Oogpotlood Kwast is een klein type kwast die perfect is om oogpotlood mee aan te brengen. Het puntje van de kwast, is precies van de juiste maat voor het aanbrengen van oogpotlood op je oogschaduw.

9. Eyeshadow Kwast

De Eyeshadow Kwast is een andere natte kwast die een dunne en fijne steel heeft. Ideaal voor het toepassen van droge en natte oogschaduw.

10. Kabuki kwast

De kabuki kwast is een korte, ronde kwast met veel, synthetische vezels. Die korte steel maakt het gemakkelijk om moeilijke plaatsen te bereiken zoals bij de haargrens. Dit type kwast is je ideale companion als je poederproducten of oogschaduw in de winkel of onderweg wil aanbrengen.

Kortom, er bestaan veel soorten kwasten die je kunt gebruiken voor verschillende make up looks. Kies voor de juiste kwasten uit onze top 10 make up kwast lijst, zodat je make up perfect aanbrengt.

Conclusie

Er bestaan verschillende soorten kwasten die je kunt gebruiken voor bepaalde make up looks. Kies daarom voor de juiste kwasten uit onze top 10 make up kwast lijst voor een perfect resultaat.

.