Bsone
Image default
Zakelijk

Op zoek naar representatieve bedrijfskleding

Representatieve bedrijfskleding is kleding die door een bedrijf of organisatie gebruikt wordt voor haar medewerkers. Het doel van bedrijfskleding is om een professionele uitstraling te creëren, een eenheid te vormen tussen de medewerkers en een herkenbaar merk imago neer te zetten. Bedrijfskleding kan bestaan uit een uniform, een bedrijfsshirt of een bedrijfs werkkleding. Vaak worden bedrijfs kledingstukken voorzien van het logo of de naam van de organisatie. Zijlstra Beroepskleding is een bedrijf welke gespecialiseerd is in dit soort kleding. De kleding wat hier te verkrijgen is, is zowel voor de dames, als ook voor de heren te koop. 

Bedrijfskleding voor diverse branches

Voor iedere branche is er wel een aparte kledingstijl te vinden. Bijvoorbeeld voor de horeca, daar is de representatieve bedrijfskleding geheel anders, dan van een medewerker die aan de weg werkt. Voor diverse beroepen is hier wel een passende kledingstijl te vinden. 

Zo moet de werkkleding stevig zijn en zeker tegen een stootje kunnen. Onder deze werkkleding kan ook de veiligheidskleding passen. Voor de weg medewerkers moet de kleding stevig zijn en opvallen. De fluorescerende kleuren helpen het werk een stuk veiliger te maken. De representatieve bedrijfskleding valt vaak onder de categorie zakelijke dienstverlening. Een mooie uniform of een pak, speciaal op maat gemaakt door Zijlstra Beroepskleding. 

Bezoek de showroom

Ieder bedrijf heeft zo zijn eigen kledingvoorschriften. Vooral de zakelijke branche heeft de voorschriften dat de medewerkers er netjes uit moeten zien. Daarom is het een optie om eens langs de showroom van Zijlstra te gaan. In deze 300m2 grote showroom zijn diverse soorten kledingstijlen te bewonderen. Of kom langs om inspiratie op te doen.