Bsone
Image default
Aanbiedingen

Deurbeslag voor binnendeuren, die je snel over het hoofd ziet

Je hebt mooie nieuwe deuren uitgezocht voor je huis of kantoor, maar klaar ben je dan nog niet. Het is aan te raden om je deurbeslag ook direct te vervangen om net die puntjes op de i te zetten en een harmonieus geheel in je huis of kantoor te bewerkstelligen. Deurbeslag voor binnendeuren zie je snel over het hoofd, omdat het niet zo’n cruciale functie inneemt als je buitendeurbeslag. Dit fungeert immers als een visitekaartje voor je huis. Toch mag je binnendeurbeslag niet over het hoofd zien. Hieronder volgen een aantal voorbeelden van binnendeurbeslag die je huis net dat beetje extra geven.

 

Wc-deurbeslag

Een bekend voorbeeld van binnendeurbeslag is het deurbeslag van je wc-ruimte. Het is een beetje een ondergeschoven kindje bij je interieurinrichting en veel mensen denken ook allengs dat dit niet van belang is. Toch verdienen sanitaire ruimtes het ook om meegenomen te worden in je besluit, aangezien dit net zorgt voor dat harmonieus geheel in je woning waarnaar je streeft. Wc-deurbeslag is net zo veelzijdig als normaal deurbeslag en kan in net zoveel stijlen gefabriceerd worden, zoals klassiek, modern en retro. Het belangrijkste bij een wc-deurbeslag is dat ze slechts van een zijde te openen is. Je wil immers niet dat er zomaar iemand binnen komt lopen, wanneer je op de wc of in bad zit. In toiletsloten zit altijd een noodgreep verwerkt dat de deur open kan bij nood, maar op verschillende manieren kan het slot aangeven dat de wc bezet is: in kleuren, met streepjes en dergelijken.

Werkkamer deurbeslag

Wanneer je veel thuiswerkt, is het vaak handig om voor deurbeslag te kiezen waarin een slot verwerkt is. Ditzelfde geldt voor ruimtes, zoals je berging en slaapkamer, omdat het hier toch wel handig is als je jouw deur kan afsluiten bij bezoek of afwezigheid. Bij dit soort deuren is dus niet alleen een passende stijl van belang, maar is een degelijk binnendeurslot op de deur ook van belang. Bij deze binnendeuren kun je bijvoorbeeld kiezen voor een deurkruk met rozet tezamen met een cilinderrozet of een sleutelrozet.

 

Voorkom kapotte plinten

Het kan wel eens zijn dat je onbedoeld met een deur gooit of dat door tocht je deur open of dicht slaat. Hierbij wil je niet dat je plinten of deur beschadigd raken. Denk daarom bij je binnendeurbeslag ook aan deurstoppers, die schade aan je plinten, deur, deurklinken en muren voorkomen. Deurstoppers hoeven niet lelijk te zijn en kun je zo kopen dat ze een toevoeging zijn aan je interieur. Zowel de kleur als het materiaal kun je naadloos op je interieur laten aansluiten. 

 

Related posts

De mindset van een miljonair hebben? Let dan goed op!

SMIPACK machines maken verpakkingen voor allerlei doeleinden

Zoekt u een compressor in Amsterdam?