0

Bespaar tijd en kosten door uw apparatuur thermisch te laten lansen door deze experts

Zijn de assen of tandwielen van uw apparatuur vastgelopen en wilt u deze losmaken door middel van thermisch lansen? Of wilt u een vastgelopen sluis of brug uitbranden of een gat in een damwand branden? Voor al deze werkzaamheden heeft u kennis over de lans, de juiste hoeveelheid ervaring en geschikte persoonlijke beschermingsmiddelen nodig. Beschikt u hier niet over? Dan kan het thermisch lansen voor gevaarlijke situaties en zelfs ongelukken zorgen. Kies voor veiligheid en doe een beroep op een ervaren operator!

Profiteer van de ervaring van een veelzijdig las- en constructiebedrijf

Een ervaren operator vindt u bijvoorbeeld bij A.C.W. Holland, een veelzijdig las- en constructiebedrijf. Met hun jarenlange ervaring weten deze experts wel raad met het thermisch lansen van vastgelopen onderdelen, sluizen en bruggen. Zo bent u er zeker van dat u niet nóg meer schade aan uw gereedschap. Betreft het een spoedklus? Geen probleem, ook dan zijn de medewerkers zijn snel ter plekke om uw problemen te verhelpen. Met de lans wordt uw gereedschap nauwkeurig losgebrand. Op deze manier blijft dit operationeel, waardoor u veel tijd en kosten bespaart. Naast de inzet van een thermische lans, kunt u ook voor andere reparatiewerkzaamheden bij dit bedrijf terecht, zoals:

  • Lassen van staal, aluminium, maar ook rvs;
  • Handmatig of machinaal snijbranden van onder andere platen en buizen;
  • Gutsen om ervoor te zorgen dat resten metaal niet worden glasgeslepen.

Reken op deze specialist voor locaties in heel Nederland

A.C.W. Holland helpt u met werkzaamheden op locaties in heel Nederland. Geen enkele opdracht is de medewerkers te complex. Ze werken op hoge snelheid en met deskundige lansen, las- en snijapparaten. Naast reparatiewerkzaamheden, kunnen zij ook diverse soorten onderhoud aan uw materiaal uitvoeren. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem dan telefonisch contact op met het bedrijf. Zij zijn u graag van dienst! U vindt de contactgegevens op de website.

https://www.acwholland.eu/