Bsone
Image default
Aanbiedingen

Deze 4 items maken jouw werkoutfit een stuk comfortabeler!

Werk jij in de bouw of heb je een andere baan waarbij je hard werkt in bedrijfskleding? De juiste kleding kan jouw outfit een stuk comfortabeler maken, zo heb je minder last van bijvoorbeeld de hitte. In deze blog bespreken we een aantal items die jouw werkoutfit een level up kunnen brengen! Lees dus snel verder om erachter te komen hoe je dit doet!

Een goede werkbroek

Naast dat een werkbroek in de winter voor warmte zorgt, kent deze ook praktische voordelen. Werkbroeken zijn vaak voorzien van veel handige zakjes. Die zakjes kun je gebruiken om gereedschap binnen handbereik te hebben! Je hoeft je dus niet steeds te verplaatsen om je gereedschap te pakken. Ook kun je in werkbroeken vaak kniebeschermers toevoegen.

Stalen neuzen

Als je op de bouw werkt is de kans groot dat je zo nu en dan met zware objecten werkt of dat er hier en daar spijkers op de grond liggen. Voor je eigen veiligheid is het handig en soms ook verplicht, om werkschoenen te dragen. Werkschoenen zijn voorzien van een stalen neus die jouw veiligheid waarborgen. Je verkleint zo de kans op eventuele blessures! Er zijn enorm veel verschillende modellen werkschoenen te vinden. Denk bijvoorbeeld aan hoge of lage modellen. Een hoog model beschermt ook jouw enkels, extra veilig dus!

Bescherm je handen

Naast het beschermen van je voeten is het ook belangrijk om de veiligheid voor je handen te vergroten. Werkhandschoenen zorgen voor extra veiligheid en comfort. Deze beschermen je tegen bijvoorbeeld sneden, splinters en spijkers. Ook zul je minder snel last krijgen van irritaties aan je handen.

Goede sokken in je schoenen

Goede werksokken zijn absoluut onmisbaar! Ze bezorgen je warmte, stevigheid en droge voeten. Tegenwoordig zijn er namelijk zelfs waterdichte sokken verkrijgbaar. Het is wel zo fijn om te werken met droge voeten. Wil je de beste werksokken kopen? Dan moet je zeker eens kijken op de website van Underwear District!

https://www.underweardistrict.nl/nl/