Bsone
Image default
Aanbiedingen

Open scheermesjes gebruiken: waarom wel of niet?

Twijfel je of open scheermesjes iets voor jou zijn? Dat is logisch. Mensen die gebruikmaken van een open scheermes zweren er vaak bij, maar er zijn ook aardig wat mannen die er eigenlijk helemaal niets in zien. Het is dan ook vooral afhankelijk van je eigen wensen en voorkeuren. Er zijn een aantal belangrijke voordelen te noemen van open scheermesjes. Die scheermessen scheren zonder twijfel perfect en gaan, bij een goed onderhoud, zeer lang mee. We hebben het dan niet over een aantal maanden of jaren, maar over een leven lang. Er zijn maar weinig andere scheermesjes die zo lang meegaan dat je ze, als je wilt, zou kunnen doorgeven aan je kleinzoon.

Wat zijn de nadelen van open scheermesjes?

Open scheermessen hebben dus interessante voordelen, maar er zijn zeker ook nadelen te noemen. Je kunt een open scheermes kopen, maar dat betekent niet dat je er direct goed mee overweg kunt. Dat moet je echt even leren, dus je moet er tijd en energie in steken om er echt goed mee te leren scheren. Daarnaast is het zo dat de scheermessen alleen lang meegaan als je ze goed onderhoudt. Heb je geen zin in het onderhouden van je mes? Dan kun je beter voor een ander soort mes kiezen, zoals een Shavette-scheermes, waarvoor je verwisselbare single-edgescheermesjes kunt kopen.

Vind een scheermes dat perfect bij jou past

Wat vooral belangrijk is, is dat jij kunt scheren met een scheermes dat goed bij jou past. Er zijn meer mogelijkheden dan je in de meeste gevallen in eerste instantie denkt. Je kunt eens een kijkje nemen in het online assortiment van Manandshaving.nl om een indruk te krijgen van alle opties. Je kunt direct voordelig jouw ideale scheermesjes kopen. Vind je het lastig om een goede keuze te maken? Dan kun je altijd vrijblijvend contact opnemen met die verdeler voor persoonlijk advies.

https://www.manandshaving.nl/